MASMAVİ-3

106 27 3
                                    

Vote ve yorumlarınızı bekliyorummm..
Ağzıma kapanan elle irkilmem bir oldu.Dün gördüğüm çocuğun abisi gelmiş dibimde dikiliyordu.Ne olduğunu anlamadan kucağına alıvermişti çığlığı basmam uzun sürmedi.

-Ne yapıyorsun sen çabuk beni bırak !
Çocuk beni dinlemiyor gibi yürümeye devam ediyordu.Ne kadar aşağı inmeye çalışsam da hiçbir çabam sonuç vermiyordu.
Birkaç sokak geçtikten sonra lüks bir villanın önünde durdu.Birkaç kişi durmuş bize bakıyordu.Kafasıyla birkaç hareket yaptıktan sonra koca villanın kapıları açılmış salona doğru ilerliyorduk.Bu kadar şaşkın olmamın tek nedeni evin çok ama çok ihtişamlı olmasıydı.Camdan duvarlar,siyah koltuklar,ortada kocaman sehpayla gayet şık bir salondu.Çok beklemeden camdan olan merdivenlere yöneldik.Tek tek çıkıyor sanki bekliyor gibiydik.Birkaç dakika sonra yine aynı ihtişamdan eksik kalmayan bir odaya girdik.Oda o kadar güzeldi ki..
Deniz manzaralı,kocaman siyah yatak,kocaman bir elbise dolabıyla her şey çok pahalıydı.
Beni yatağa bıraktıktan sonra öylece arkasına bile dönüp bakmadan gitti.
Ben ne olduğunu anlamadan toparlanmak amaçlı kalkmaya çalışırken her yerimin soğuktan tutulduğunu fark ettim.Ayağa kalkıp odaya şöyle bir baktım.
Her şey hem pahalı hem de aşırı şıktı.
Birkaç dakika sonra elinde elbiselerle orta yaşlarda,saçlarında beyazlar olan tatlı bir kadın içeri girdi elindekileri bana uzattı.

-Al kızım bunları giy.Üşüdüğünü söyledi.İstersen çorba getireyim ne dersin ?
Kadının sesi çok naifti.Elindekileri aldım.Kazak ve birkaç eşofman vardı.

-Hayır teşekkür ederim.Aslında evimin anahtarını unuttum buraya getiren beyefendiye yardımcı olur mu diye. sorabilir misiniz ?
-Peki sorayım kızım
Dedi ve odadan çıktı.
Bende elimdeki eşofmandan birini giydim.Oda siyah eşyalarla dolu olsa da gayet sıcak bir havası vardı.Yavaş adımlarla odadan çıktım.Merdivenlerden indim.Salonda oturmuş başını önüne eğmiş bekleyen yakışıklıya bir baktım.Ne sert ne çok yumuşak biri gibiydi.
Yavaş adımlarla gidip yanına oturdum.

-Bana yardım edebilir misin ? Anahtarlarımı unuttum eğer evimin kapısını açtırırsak daha iyi olur.İyiliğin için teşekkür ederim.
Boş gözlerle bana bakıyordu.Sözlerine başlarken uzaktan gelen ses hiç hoşuma gitmemişti..

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻❤️

MASMAVİWo Geschichten leben. Entdecke jetzt