Mektup

60 12 3
                                    

Sevgili abiciğim pars ve araf;

Bunu okuduğunuzda ben çoktan ölmüşümdür demek ki. Lütfen ben gidince ağlamayın ve kendinizi üzmeyin. Sonra hortlayarak gelirim ve sizi döverim ona göre.

Kesin ağlayacaksınız. İkinizi de çok seviyorum. Birbirinize iyi bakın. Öncelikle abi biliyorum annem bizi terk etti ve babam vefat etti. Şimdi de ben gitmek zorunda kaldım. Ama mecburdum. Biliyorsun elimde olsa hep seninle, sizinle olurdum. Gerçekten çok üzgünüm abi. Seni seviyorum. Sen dünyadaki en harika abisin.

Araf, biliyorum kimliğimi öğrendin. Lens taktığım için mavi gözlerimi fark edemedin. Gözlerimin rengini merak ediyorsan galerimde senin için çektim. Sana ölmeden demek istediklerimi şimdi diyeceğim. İçimde kalmasın diye. Bu arada galerimde içimden gelen her şeyi söylediğim videolar var.

Seni seviyorum araf. Sana aşığım. Sana sarılmak istiyorum. Seni üzgün gördüğümde ilacın olmak istiyorum. Ellerinden tutup gülümsemek ve gülümsemeni izlemek istiyorum. Yüzüne özgürce bakıp seni sevdiğimi söylemek istiyorum. Sevgilim demek istiyorum. Sokağa çıkıp bu benim sevgilim diye bağırmak istiyorum. Seni seviyorum araf sen hayatımdaki en iyi 3.insansın. Babam, abim pars ve sen araf.

Sizi seviyorum. Bu mektup dünyadaki en iyi abim pars ve dünyadaki en iyi sevgilim olamayan sevgilim arafa.

Mavi Papatya - Texting (Tamamlandı) Where stories live. Discover now