3.1

205 33 29
                                    

Saeyoung'a, Jumin'in talimatıyla sakinleştirici verilmesinden ve Universe'ün hafıza sorununun anlaşılmasından birkaç saat sonra Saeyoung şimdi daha sakindi ve ayaktaydı. Herkesin içinde olduğu hastane odasında volta atıyor, arada bir parmaklarını saçlarından geçiriyordu.

“Demek kendini Saeran'ın sevgilisi sanıyor. Onu korumak için vurulduğunu düşünüyor.” Kafasını salladı ve V'ye baktı. Rika olayını ilk seferin ardından en az 3 defa dinlemişlerdi. Hala akılları almıyordu.

“Saeran'ın Mint Eye üyesi olduğunu söyledin. Eğer Mint Eye'ı Rika kurduysa, şimdi Saeran ve Universe, Rika'nın yanına mı gidecekler?” Jumin kollarını bağdaştırmış, bacak bacak üstüne atmıştı. Simsiyah saçları ve takımı ona o kadar yakışıyordu ki, bu durumda bile hoş gözüküyordu.

“Sanmam.” V, yüzündeki yumruk yarasına yapılan pansumanı hafifçe ovuşturdu. “Sanırım Saeran ona tekrar zarar gelmesinden korkuyor ve bunun hapse girmekle alakası yok. Rika zaten hapse girmesine izin vermez.”

“V, sen hayatımda gördüğüm en aşağılık insanlardan birisin.” Yoosung dirseklerini dizlerine yaslamıştı. Başı öne eğikti. Hala olanları anlamlandıramıyordu. “Şimdi ne yapacağız?” Soruyu Jaehee yöneltti. Yapması gereken onlarca iş ve görüşmesi gereken onlarca insan vardı ancak hiçbirini gerçekleştirmemişti.

“Hafızası yerine gelsin diye çabalayacağız.” Zen camdan dışarıyı seyrederken mırıldandı. Birkaç saat içinde çökmüşe benziyordu. Saeyoung'u daha önce hiç böyle görmediği için o da şoka girmişti. Yaşananlar basit değildi.

“Saeran onu götürecektir.” Kırmızı saçlarının gözlerinin önüne düşmesine izin verdi ve gözlüklerini çıkardı. “Universe de hayır demeyecek çünkü zaten şu an ona aşık.” Gözlerini kaşıdı. Saeran ameliyathaneden sonra şimdi de yoğun bakımda, Universe'ün yanındaydı.

Koridorda Saeyoung ile karşılaştıklarında hiçbir şey dememişti. Hızla yanından geçerken Saeyoung onun kolunu tutunca sesi titrese de, “Artık seni sevmemesi benim sorunum değil, doğru olanı buldu.” diyerek yoluna devam etmişti. Saeyoung tek başına kalakalmıştı.

Her şeyi o başlatmıştı ve şimdi yoğun bakıma girdiğinde bile Universe onu tanımıyordu. Adını bile doğru dürüst anımsamıyordu. Saeran onu alıp götürdüğünde engel olamazdı çünkü bu sadece kıza daha çok hasar verirdi. Telefonu öttüğünde gelen bildirime baktı.

SaviourofBroken: Yeni üyemize merhaba demek için hazırlanıyoruz, duyduğuma göre hafızası çok müsaitmiş.

Bu Rika'ydı ve odadaki herkese mesajı sesli bir biçimde okuduğunda Rika'ya ilk küfreden şaşırtıcıdır ki Yoosung olmuştu.

Evet, şimdi artık Rika bunu tamamen hakediyordu.

LOLOL: It's Okay [texting] Where stories live. Discover now