90

47 8 0
                                    

Малко новини относно завръщането на BLACKPINK.

Информацията е взета от тук: https://blackpinkupdate.com/blackpink-comeback-2020-news-update/
* не съм напълно сигурна колко от всичко е вярно.*

1. Sports Today Корея  съобщи, че на 12 юни 2020г те ще пуснат предварителна версия на песента *най-вероятно трийзъра, предполагам* Макар, че все още YG *за мен  е YG Shit* не са подтвърдили.

2. Пълен албум на
BLACKPINK първият пълен албум през 2020 г. има повече от 10 песни и ще излезе през септември 2020 г.

3. Относно излизането:
Очаква се песента да излезе началото или средата на юни.
Вторият сингъл-юли или август.
Пълен албум-септември.

4. YG пусна изявление *преди 29 май* относно завръщането им. Завършили са вече записа на 10-те песни. Заглавието на песента ще бъде пуснато преди юни. *да ама не*. Групата се занимава с подготовка и тренировки.
Подготвяли се за  този албум отдавна *още от 2019 до колкото помня имаше слухове по време на турнето им. Заради и това те ни успяха да отидат на церемониите по наградите в Корея, да се надяваме, че ще ги видим тази година там с новият албум.* За да може групата да получи възможност да посети феновете с повече съдържание. *и по-малко кавъри на песни и танци, иначе няма как да запълнят 2-3 часов концерт с техните песни общо, защото са около 1 час и половина.* YG Entertainment ще стартира глобални проекти с Universal Music, най-големият музикален лейбъл на планетата, за скока на BLACKPINK на световния пазар.

5. На 9 май в един Live в Инстаграма на Джени бяха в студиото четирите + G Dragon и Teddy *текстописецът им* В, който разказаха, че обсъждали MV-то им. Джени и Джису били пуснали няколко спойлера. Но, не съобщиха нищо повече до колкото аз съм наясно.  Преди дни бяха забелязани Джени, Джису и Розе да влизат в YG.

6. Клипът на песента вероятно вече е заснет, защото вече е краят на май месец. А, трийзърът, песента и албумът ще излязат до няколко седмици.

7. BLACKPINK  работили по новият албум заедно с водещи, местни и международни продуценти. Очаква се това завръщане да е много по-различно от досегашните им.
*знаем, че могат много повече от това, но YG не им дава да покажат себе си наистина и да им разкажат играта. И после защо имат толкова много хейт. На заради YG Shit*

8. Акциите на компанията от 28 800 KRW се вдигнаха щом обявиха comback на BLACKPINK  до към 30 000 KRW, но малко по-късно спаднали към 29 900KRW.

9. YG също добави, че ще се отплатят на феновете за дългото чакане. Трябвало е да се завърнат през март месец, но поради пандемията се отменило.  Каза да очакваме добри новини и  хубава музика.


Животът На Един Blink 2Where stories live. Discover now