6

3.8K 249 216
                                    

İlk olarak tabi ki smut yazdım.  Umarız beğenirsiniz ballı çöreklerim. Ve yazım hataları için kusura bakmayın. 💙
Şeyy sınır koymaya karar verdim.
Affedin.

Sınır:145🌟 100 💭
~~~~~~~~~

"jeon taehyung kim bu adam dedim!"

Jungkook'un sesini yükselterek bağırması ile yataktan kalkıp yanına gittim. Olayı çok yanlış anlamıştı. Yoongi hyung'u sevgilim sanmıştı sanırım.

"hyung yanlış anladın o benim arkadaşım. Yani biz dün Kulüb'te karşılaştık. Biri bana yaklaşmaya çalıştı ve yoongi hyung da oradaymış o da bunu engelledi. Bende onu çok özlediğim için eve davet ettim." dedim
Biraz fazla uzun anlatmıştım ama gerçeği bilmesini istiyordum.
Yoongi hyung yataktan kalkıp yanıma gelmişti ikizmizde jungkook'a bakıyorduk.

" anladım. Neden aynı yatakta yatıyordunuz peki? " demişti." hyung sadece birbirimizi çok özlemiştik ayrıca yoongi hyung'un bir sevgilisi var zaten. Lütfen yanlış anlama" demiştim.

Jungkook olayı anladığında yoongi hyung "seninle konuşmam gereken bir konu var benimle gelebilir misin?" diyerek jungkook'a birlikte aşağıya inmişti. Ne hakkında konuşacağını tahmin ediyordum. Düşünmeyi bırakıp lavaboya girdim. Musluğu açıp yüzümü yıkadıktan sonra diş fırçama, diş macununu sürüp dişlerimi fırçalamaya başladım. Bir kaç dakika fırçaladıktan sonra ağzımı çalkalayarak temizledikten sonra lavabo'dan çıktım.

Bugün yoongi hyung ile gezmek istiyordum. Uzun zamandır görüşemiyorduk. Bugün'ü onunla birlikte geçirmek istiyordum  beni sevgilisi ile tanıştıracaktı. Dolabın kapağını açıp birkaç kıyafet seçtim.

Çok tatlı olmuştum

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Çok tatlı olmuştum. Yüzüme hafif bir makyaj yapıp aşağıya indiğimde jungkook ve yoongi hyung kahvaltıyı hazırlamış bir şekilde beni bekliyorlardı.

Yanlarına gidip yoongi hyung'un yanına oturdum. Jungkook onun yanına oturmamı beklemiyordu sanırım çünkü bana biraz sinirli bakıyordu. Ama yoongi hyung varken onun yanına oturmazdım. Oturmam ile kahvaltı yapmaya başlamıştık.

~~~~~~~

Şuan da salon da oturmuş yoongi hyung'un hazırlanmasını bekliyordum. Duş alacağını söylemişti. Ve on dakikadır onu bekliyordum.

Telefonuma gelen mesaj ile telefonu açıp kimin attığına baktım.

Jungkook 🐰
Taehyung odama gelebilir misin?

Görüldü 👁

Cevap vermeden oturduğum Koltuktan kalktım ve jungkook'un odasına doğru gitmeye başladım.

Merdivenlerden yukarı çıkıp jungkook'un odasının önüne geldiğimde kapıyı hafifçe tıkladım. "gel" sesini duyduğumda kapıyı aralayıp içeri girdikten sonra kapıyı geri kapattım.

Catboy [taekook] Место, где живут истории. Откройте их для себя