5. rész

179 10 0
                                    


*MinGi szemszöge*
Kissé nehézkesen kezdem nyitogatni pilláim. Ami a fény hatására mely csak úgy árad be a szobába nem a legkönnyebb dolog. Kinyitva szemem megpillantok egy számomra csodás dolgot. Az én Kicsikémet, aki éppen mellkasomon halkan szuszog. Ahjj, olyan aranyos, majd megzabálom. Bár nem akarom, de sajnos fel kell keltenem. Hosszú napunk lesz, ugyanis ma fogjuk összehívni a csapatot.
- San, Kincsem ébresztő. - mondtam gyengéd hangon arcát simogatva.
- De...miér', nyem akajok... - mondja orra alatt motyogva.
- Nah gyerünk, felkelni..! - kezdem el puszilgatni.
- Jó...jóóó...felkelek.
Miután sikerült kikecmeregnünk a kényelmes ágyból, ettünk egy kiadós reggelit, majd a dormban mindenkihez bekopogtatva adtuk át azt az információt miszerint délután találkozunk a parkba. Sannal úgy gondoltuk, talán ott lesz egy kis nyugtunk megbeszélni ezt.
***
Nah itt vagyunk. A Kicsimmel már vagy tíz perce várjuk a többieket, de még semmi nyoma egyiknek sem.

-Hát ezt nem hiszem el! Mit nem értenek azon, hogy fontos!
- Héj morci maci, nyugi ne húzd fel magad. Biztos nemsokára itt lesznek - Haahh igaza van nem szabad mindjárt felkapni a vizet. Kérésére magamra erőltettem egy halvány mosolyt és úgy bólintottam, jelezvén, hogy megértettem. Nem telt el pár perc, de tényleg kezdtek szállingózni a srácok. Először YunHo és JongHo, utána SeongHwa majd végül HongJoong is ideért. Nagyba ment az ötletelgetés, de végül csak valami eredménynek nem mondhatóra jutottunk. Ahjj nehéz lesz ez így.

Helloka Cukorborsók~ ^*^

Tudjuk, ez a rész nem vitte nagyon előrébb a cselekményt, de a következő már ott lesz a szeren. Reméljük ettől függetlenül tetszett. :3

-Puszi a pocitokra és egy nagy ölelést~ -Bora, Jinu

»𝗠𝗲𝗴𝘇𝘀𝗮𝗿𝗼𝗹𝘃𝗮«  ❴𝗔𝘁𝗲𝗲𝘇 𝗳𝗳❵Where stories live. Discover now