19

3.6K 74 24
                                    

Situația:Merg pe stradă și aud că cineva spune că Exo este mai tare decât Bts

Namjoon:

"Ăia? De cât noi? Imposibile! Deci nu vreau să aud așa ceva. Noi suntem cei mai tari ever. CLAR!!!"

Seokjin:

"Nu aveți gusturi de loc. Cum plm să îi preferați pe ăia? Nici nu se compară cu noi. Să fie înțeles acest lucru."

Yoongi:

"Fă, voi aveți handicap? Cum dracu să credeți că ăia sunt mai buni decât noi. Duvă drecu de panarame, nimeni nu este mai bun decât Bts. Și dacă mai aud așa ceva de la voi ... vă fur până muriți drecu. Nimănui nu îi plac astfel de persoane și nici nu înțeleg ce ați văzut la ei. "

Hoseok:

"Vă spun lu' Namjoon că ați spus asta. O să vedeți voi de ce este în stare . Să vă rupă drecu de proaste  handicapate ce sunteți. Dacă voi spuneți că dansul lui Kai este mai bun decât al meu,ei bine ,vă înșelați foarte mult."

Jimin:

"Tu ești proastă sau te prefaci? Cum plm să zici asta. Ești oarbă ,ești surdă ? Nu înțeleg de ce ai crede așa ceva. "

Taehyung :

"Ce mă? Te bat cu paru' dacă mai zici așa ceva. Du-te drecu de idiot. Tu vrei să primești bătaie? Sau de ce ai spus așa ceva? Să-mi bag p**a în tine de panaramă. Scroafa dracu."

Jungkook:

"Ai zis ce cred eu că ai zis?  Pitica  dracu,nu vezi fă cât ești de pitică, îți trebuie carnet de conducere categoria B ca să conduci căruciorul la Kaufland. Nu vezi fă că ești mai înaltă când stai jos decât în picioare. Nu vezi fă că îți trebuie o scară să te urci pe covor. Nu ai tu dialog cu mine, excroac-o ."

"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


BTS reacționează la ...🔞🔞 + umorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum