Bölüm 22

4.3K 186 38
                                    

-Sex Lessons-

Çeviri: QueeN* , HappyGhost

Yazar: MissAshley

Genşler yeni bölümle geldim.. Şunu demek istiyorum ki yorumlarınızı okumak çok eğlenceli daha çok yorum bekliyorum ve vote.. Vee hepinizi seviyorum öpüldünüz:*

*Keyifli Okumalar..

Bölüm 22

*Plaj*

Şarkı önerisi: http://www.youtube.com/watch?v=qA6R0Ycaif8

Sehun, Luhan ve Xiumin odalarını çaldığından hepsi oturma odasında yattı. Daha uyuyamayan tek kişi Chen'di. Mutfağa gitti ve biraz temiz hava almak için pencereyi açtı, lakin birisinin ağladığını duydu. 

Chen: Ha? Hayalet mi ki bu? Acaba ona sıcak paket mi versem? 

Chen sesin sahibini bulmak için ilerledi, ses Xiumin'in odasından geliyordu. Chen birkaç kez kapıyı çaldı. Ve durdu. Chen kapının önüne oturup yaslanmadan önce acılı bir şekilde gülümsedi. 

Chen: Hey, sorun değil Xiumin.. Üzgün olduğunu biliyorum.. Dilediğin kadar ağlayabilirsin.. 

Xiumin: Defol..

Chen: Şu anda birine ihtiyacın olduğunu biliyorum.. Ve bak bakalım..! Ben buradayım! Sorun değil, senin nasıl hissettiğini biliyorum.. Birini sevdiğinde bir şeyler doğru gelmez.. 

Xiumin: Luhan'ı seviyorum.. 

Chen: Onu bırakmalısın Xiu.. O artık Sehun'la.. Önüne bakmalısın..

Xiumin: Bilmiyorum Chen.. Demek istediğim.. Onu sevmiyorum! Ama ne zaman onu Sehun'la görsem.. Kendimi kızgın.. hissediyorum ve bundan nefret ediyorum.. 

Chen kafasını iki yana salladı ve gülümsedi  " Tuhafsın Xiumin ve ben bunu seviyorum.. Sorun değil Xiu.. Dilediğince ağla.. Ve yarın.. Normal davran.. Bu akşam hiçbir şey olmamış gibi davran tamam mı? " dedi.

-Sex Lessons-[BİTTİ]Where stories live. Discover now