Black Thunder - Střecha, Polibek

479 23 2
                                    

Natasha seděla na střeše pověstného Vítězného oblouku, není snad nutno dodávat že v Paříži, a přemáhala touhu culit se jako pětiletá holčička když dostane lízátko.

Byl to téměř nadlidský úkol vzhledem ke společnosti, kterou s sebou dnes večer měla.

Opřela se o Thorovo rameno a dovolila si lehký úsměv. Dosud své city k Thorovi skrývala, nebyla zvyklá své pocity projevovat. Ale od doby co se přidala k Avengers, se dost změnila a to (jak doufala) k dobrému.

Najednou se otočila k Thorovi a jemně přeložila své ústa na jeho, spíš jako otázku, protože i když nechtěla nic uspěchat, prostě mu nedokázala odolat.

Proto se její srdce štěstím zatetelilo a do břicha jako kdyby ji někdo pustil motýli, když jí Thor polibek oplatil.

Jemně ji vzal za tvář a začal jí vášnivě líbat, Natasha vzdychla a zajela Thorovi svou rukou do vlasů.

Chvíli se líbali, a když už ani jeden neměl dost kyslíku odtrhli se od sebe, aby se nadechli a usmáli se jeden na druhého. Thor vzal Natashinu ruku do své a propletl jejich prsty. Natasha se mu podívala do očí, ve kterých se odrážela jeji tvář a taky nefalšované štěstí. Srdce ji opět poskočilo a usmála se.

Slov nebylo třeba, oba se jen dívali na úžasný výhled, a užívali si západ slunce a přítomnost jeden druhého.

Jejich krásné chvíli, už ale očividně nebylo přáno, upozornil je na to proletající holub, který se naprosto nevhodně vykálel Thorovi na hlavu.

"Hej!" zařval bůh na holuba, který už byl ale příliš daleko a ani tak by mu zřejmě neodpověděl.

Natasha přemáhala smích, byla sice naštvaná, že jim nezvaný návštěvník překazil krásnou chvilku, ale pohled na Thorovu tvář byl prostě k popukání.

"Příště jdeme do sklepa." oznámil Thor nakvašeně a oba se rozesmáli, nakonec to nebylo až tak špatné, i když procházet ulicemi Paříže s vykálelem ve vlasech nebylo dvakrát příjemné...

Ne je prostě nemůžu nechat na pokoji, vždycky tam musí být nějaký holub nebo uklízečka, omlouvám se... 😂😂

Kapitolu věnuji zuzanasvendova díky za návrh, jak se ti líbil příběh? 😁😉

XOXO

Love & Life - Ship jednodílovkyWhere stories live. Discover now