[13] kim jeongguk

6.8K 779 640
                                    

"merhaba, tatlı sevgilim,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"merhaba, tatlı sevgilim,

bugün ayrı kaldığımız 264. gün. zaman ne çabuk geçiyor değil mi?

bugün biraz geçmişi düşündüm, hoseok benimle uğraşmadı ve biraz mutluyum.

hmm, 26 ocakta aldığımız haberi hatırlıyorsun, değil mi? nasıl unutabiliriz ki? sokağın ortasında bayıldığım için o panikle herkesi hastaneye toplamıştın, doktor da bize o tatlı haberi verdiğinde herkese istediği bir şeyi yapacağını söylemiştin. gözümün önünden hiç gitmiyor o anki mutluluğun... çok seviyorum seni.

keşke bu mutluluğumuz hep bizimle kalsaydı, 18 şubata kadar sürmeseydi, keşke evden hiç çıkmasaydım ve seninle kalsaydım. neden işe gidiyordum ki zaten, değil mi? gerçi... sabahın köründe kalkıp o işe gitmeyi hiç sevmesem de minik bebeğimiz için çalışıyordum ben.

o günden sonra bir daha işe gidemedim. sevmediğimi söyleyerek her gün sana şikayet edip mızmızlandığım o işimi özledim. hiçbir şeyden anlamayan o stajyerleri özledim ama en çok da seni özledim taehyung.

sabah birlikte hazırladığımız kahvaltıları, işe birlikte gitmemizi, iş çıkışı bazen bir yerlere gidip gezmemizi... haftasonları evde pineklememizi bile özledim ki. hep şikayet ederdim çok tembeliz diye ama eğer bir daha bir araya gelebilirsek, söz veriyorum hiçbir şeyden şikayet etmeyeceğim. bir daha en ufak şeye bile huysuzlanmayacağım, söz.

kim taehyung. taehyung. kim. taehyung. tatlı eşim. güzel sevgilim. kim taehyungie.

hyung, seni çok özledim.

lütfen, bul beni.

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

hoseok... bana çok kötü davranıyor hyung. kaç kez dayak yedim sırf inadım yüzünden, kaç kez bana dokundu o pis elleriyle bilmiyorum, sürekli yemeklerime bir şeyler katıyor, elim ayağım uyuşuyor hep. hiçbir şey yapamıyorum hyung. özür dilerim hyung, çok özür dilerim ona karşı koyamadığım için. tenimdeki izlerini silmesine izin verdiği için özür dilerim. sürekli bir şeyler yaptı bedenime, sürekli pis dudaklarını tenime değdiriyor ama hiç tam anlamıyla bir şey yapmadı bana, bu iyi bir şey değil mi?

hyung, beni böyle kabul eder misin?

çok korkuyorum.

oh, şey, mektubum yarım kalmış.

eve doktor geldi, önceden geldiğinde onu içeri almamıştım fakat bu sefer hoseok bana bir telefon verdi. sinyali muhtemelen yok ve hiçbir numara çevrilmiyor, bir şey yüklenmiyor, sadece hoseok'la garip bir uygulamadan konuşabiliyorum.

moon | taekook ✓Where stories live. Discover now