[17] the end; i love u but i want to go

9.3K 685 1.5K
                                    

!!!!UYARI!!!!

ANGST SON.

olumsuz ögeler.

sizi etkileyecekse okumayın, uyardım, sorumluluk kabul etmiyorum.

her şey jeongguk'un mektubunda açıklanıyor, öğrenmek isteyenler italik yazılan yerleri okuyabilir.

iyi okumalar.

-

01.10.2020


[01.23]

merhaba, ben kim jeongguk.

bu mektubu 1 eylül 2020 tarihinde yazıyorum, saat gece 01:23 ve herkes uyuyor, oturduğum sandalyenin arkasında kalan yatakta ise sevgili eşim kim taehyung ve tatlı kızımız kim luna var. birbirlerine sarılıp uyuma alışkanlıkları çok tatlı, başka türlü uyuyamıyorlar.

pekala, neden bir mektup yazıyorum? asıl soru bu.

ben... gitmeden her şeyi anlatmak istiyorum. hoseok'un bana yaptıkları yanına kalmasın istiyorum. bir ceza alır mı bilemem fakat en azından kimse ona gülmesin istiyorum, çünkü kimse bana üç senedir gülmedi.

jung hoseok, babamın arkadaşının oğluydu. lisede aynı okuldaydık ve bana benden hoşlandığını söylemişti, o zamanlar taehyung ile sevgili değildim fakat hoseok bana uygun değildi, yaşımız küçüktü ve onu reddetmiştim. arkadaş kalabileceğimizi söylemiştim ve o da kabul etmişti. iyi biri olduğunu düşünüyordum. arkadaştık. arada konuşuyorduk. taehyung ile sevgili olduktan sonra onunla pek konuşmamıştım. içimden gelmiyordu.

taehyung'la sevgili olmama katlanamadı. lisenin klişe olaylarını yaşadık. zorbalık yaptı, bizi ifşaladı ve herkes tarafından dışlandık. jimin, yoongi, seokjin ve namjoon bizi korudu, yine de bir süreden sonra kimsenin dayanacak gücü kalmamıştı. lise bittiğinde kurtulduk sandık ama üniversitede de devam etti, daha az, daha yorucu.

babası babamın işlerini bozuyordu, hoseok beni, bizi mahvediyordu ve çıkmazdaydık. kaçtık. üniversite bittiği gibi kaçarak fransa'ya gittik ve evlendik. diğerleri de bizimle geldi, ortak bir ev aldık, güzeldi. tamamen burada yaşamaya karar verdik ve kore'deki eşyalarımızı almak için birkaç ay sonra döndük. hoseok'tan kurtulduğumuzu düşünüyorduk çünkü aylardır sesi çıkmamıştı. döndüğümüz hafta bebeğimizin olacağını öğrenmiştik, taehyung işlerini ayarlıyordu ve biz oyalandık, fazla oyalandık, 1 aydan biraz az ama yine de fazla bir süreydi.

sonra da zaten... hoseok çıktı ortaya.

tarihlere göre gidelim.

25 ocak 2000, taehyung'la tanıştım.

moon | taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin