V.A~S2.B1

627 34 4
                                    

🎶-elif Buse Doğan ~Bir ayrılık türküsü

KEYİFLİ OKUMALAR

Sevdasını yüreğine gömenler kavuşabilirler miydi? Vuslat onların kapısını çalar mıydı..?
Sevde o nikah masasına otururken oğlu için canından çok sevdiği adamı kalbini feda etmişti.
Alihan ise buruk bir sevinçle sevdiği kadınla kağıt üzerinde de olsa evlendiği için mutluydu.
Artık sevdenin üzülmesine fırsat vermemek adına herşeyi göze almıştı o sadece her insan gibi sevmişti aşık olmuştu fakat bu aşk zamanla onu hırsına yenik düşürebilirdi kardeşi sare gibi,Sare hamileyim diyerek cahit'e her dediğini yaptırabileceğini sanıyordu.
Fakat cahit,sevde evlendiğinden beridir kendini salmıştı. Her girdiği ortam da dikkat çeken adam son üç ayda iyice çökmüştü sakalı saçı birbirine karışmıştı.
İlteriş babası ile oldukça az görüşüyordu. Annesinin evlenmesi babasının bir bebeğinin olucağını öğrenmesi onu oldukça sarsmıştı. Büyükler olarak her davranışlarında sorsalar çocuklarını düşünerek hareket ettiklerini söylerdi hepsi fakat çocukları için atılan adımlar ileride büyük yanlışlara hatalara sebebiyet verebilirdi.
Yavuz bey torunun bu halini gördükçe içi gidiyordu,ilteriş lösemi hastasıydı fakat bunu kimse bilmiyordu.
Sevdeye sağlığı için söylemiyordu. İki insan canından iki parça ölümle dans ediyordu fakat şuan onun elinden birsey gelmiyordu.
Sevdenin doktoru durumunda bir değişiklik olmadığını söylerken ilteriş gün geçtikçe gözünün önünde eriyordu. Kemik iliği nakli olması gerekliydi.
Kendisinin test sonuçları negatif çıkmıştı. Sevde desen hasta olduğu için olmazdı.
Aklına son çare sarenin hamile olduğu geldi. Sare ile yaptığı görüşmede bir şartla buna izin verebileceğini söylemişti sare sevdeyi cahitten uzak tutmak şartı ile bebeğine test yapılabileceğini söylemişti.
Yavuz bey çaresiz kabul etmişti,hemen alihan ile konuşmuş sevde ve alihan birkaç haftalığına yurt dışına gitmişti fakat sevdenin aklı ilterişteiken  hiçbir seye odaklanamdığını fark etmiş alihana dönmek istediğini söylemişti.
Alihan bu süreçte sareyi takip ettirmişti, kız kardeşinin neler yapabileceğini kestiremeyen adam iyi ki takip ettirmişti. Sarenin hamile olmadığını öğrenen alihan hesap sormak adına türkiyeye döner dönmez soluğu sarenin yanında almıştı.
Kardeşinin nasıl böyle bir yalan söylediğini hâlâ anlamış değildi. Bu insanları aldatmaktan başka birşey değildi
Cahit öğrenseydi neler yapardı sareye kim bilir

                          ........

#Alihan

Bir kalp kaç kişi için atardı ki, ya da şöyle sorayım bir kalbe kaç kişi girerdi.

Bir zamanlar girdiğim ortamda aşk konusu açıldığında ben aşık olmam derdim...

Çok büyük konuşmuşum, ben bu kahve harelerin sahibine kör kütük aşık olmuştum. Gülüşüne sığdırdığı her bir mutluluğunda bir kez daha aşık olmuşum,döktüğü her gözyaşında ömrümü vermişim. Bu aşk denen duygu beni sersemleştirmişti.
Ne yapacağımı bilemez olmuştum. Sevde bir gülüşü ile bana neler yapıyordu.
Sevde ile kağıt üzerinde de olsa evliydik.
Bu durum bir yandan canımı sıksa da bır yandan yanımda olması bakışları kahakahaları herşeyi işte bu kadın herşeyiyle bana iyi geliyordu.
Türkiye'ye dönmemizin ardından Sevde kafasını dağıtmak adına çalışmak istediğini söylediğinde şirkette çalışmasının iyi olacağını söylerken  cahiti hesaba katmamıştım. Biliyordum,Sevde hâlâ cahiti seviyordu.
Acı çekiyordu. Sarenin hamile oluşu onu gerçekten derinden sarsmıştı.

Buna katlanamıyordum.
Sevdenin o adamı sevip acı çekmesine katlanamıyordum,sevdiğim kadın bir başkasını severken acı çekiyordu ve ben hiçbir şey yapamıyordum.

Allah beni kahretsin bu muydu sevmek bu muydu lan? Sevdiğim kadın gözümün önünde acı çekerken benim elimden hiçbir şey gelmiyordu.

Şimdi,şuan Sare hamile olmasaydı belki de Sevde cahite dönecekti ve mutlu olucaktı.

VUSLAT-I Araf (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin