Saldır Korkusuz Akira!! Akira vs Ririka

433 42 6
                                    

☔Akira saklanarak ilerlerken önde giden Haku'yu gördü. Muhtemelen Haku Akira'nın varlığını bile sezemedi derken Akira'ya üç shuriken birden saplandı. Akira kimin yaptığını anlamak için çevresine bakınırken arkadan gelen bir tekmeyle yüz üstü yere düştü. Hemen kafasını kaldırdı. Karşısında Ririka vardı.
Ririka: Akira pes et sana karşı sert olmak istemiyorum.
Akira: Kimmiş pes eden?! Yerinde olsam beni o kadar da hafife almam.
Ririka: Ben bu Korkusuz Akira'yı daha çok sevdim. Yoksa bu savaş modun falan mı?
Akira: Hayır bu benim "Yok et" modum. Bir savaşçı ya kaybeder ya da kazanır ama yok edersen sadece kazanırsın.
Ririka: Yanılıyorsun. Ama endişelenme ben yanıldığını kanıtlamak için buradayım.

☔Akira kostümünün yan taraflarındaki tüplerden bir tanesini açıp içtikten sonra "Artık hazırım!" diye bağırdı. Ririka'yla ne kadar tanışmışta olsalar özgünlüklarini bilmiyorlar. Akira bir şarkı fısıldamaya başladı. Ardından bir yağmur başladı ama bu yağmur taneleri insanın cildini yakıyordu. Haku kendine ışıktan bir şemsiye yaptı. Ririka o an anlamıştı bu kızın özgünlüğü yağmuru çağırmak. Ririka'nın özgünlüğü ise ateş ve elektrik ama ateş yakmakta endişeliydi çünkü gökten inen bu damlalar hiçte suya benzemiyor ama elektrik kullanırsa zaten heryer ıslak bu yüzden elektrikle Akira'yı çarpabilir.(Ririka da çift özgünlüklü pisliklerden) Ririka sol elini yukarı kaldırdı ve elinde saf elektrik topladı. Çok inanılmazdı resmen elinde ki elektriği görebiliyordu. Ririka sadece yerdeki ıslaklıkla Akira'yı çarpmayı planlarken yağmurun etkisiyle gök gürlemeye başladı. Ririka elindeki elektrikle minik bir sağanak yağışı fırtınaya çevirmişti. Vücudundaki elektriğin arttığını hissediyordu ama artık duramazdı. Büyük kapkara kocaman bulutlar Ririka'nın tepesinde bir girdap oluşturuyordu. Ririka ne kadar belli etmesede böyle bir şeyi ilk defa yaptığı için korkuyordu. Bir anda bir şimşek çaktı. Akira bunun Ririka'nın elektriği yüzünden olduğunu farketmişti.

(Ririka)
☔Sakin olmalıyım. Sakin olmalıyım. Elektriğin seviyesini yavaş yavaş düşürüp kontrol altına almalıyım ama seviye gitgide yükseliyor. Nasıl yapmalıyım.

☔Bu elektrik akımını Kaminari'de farkedip oraya gelmişti ama ortam o kadar tehlikeli gözüküyordu ki bir ağacın arkasına saklanıp izlemeye başladı. Akira artık şarkı söylemeyi kesmişti ama yağmur hâlâ devam ediyor ve Akira'nın gücünü tüketiyordu.

(Akira)
☔Ririka korkunç gözüküyor ama sanki o da bunu kontrol edemiyormuş gibi. Yine de hiçbir şey belli etmemek için kendi içinde savaş veriyor olmalı. Bir şekilde onu durdurmalıyım. Bu sekilde ikimizde kaybedeceğiz. Ama ne yapmalıyım. Belki Haku yardım edebilir ama o da şemsiyesini almış bir dalın üstünde oturuyor ki zaten beni anlamayacak.

(Ririka)
☔Kontrol edemiyorum! Yapamıyorum! Hadi ama sakin ol sen asla birşeyleri yapamadığın için ağlamazsın. Sen direk o işi bırakırsın değil mi? Şimdi en iyi olduğun şeyi yap ve yapamadığın şeyleri yapma!

☔Ririka'nın bu sorumsuz boşvermişlik tutumu cidden işi yaramıştı. Fırtına durmuştu. Fırtınanın durmasıyla Akira dizlerinin üstüne düştü çünkü o kadar yağmurdan sonra gücü tükenmişti. Aynı zamanda Ririka'nın gücü tükenmişti ama o yere düşmemek için direnmişti. Tökezleyerek Akira'nın yanına kadar geldi. Akira'nın çenesinden tutup hafifçe yukarı kaldırdı.
Ririka: Bir savaşcı ya kaybeder ya da kazanır demiştin. Yanıldın. Gerçek savaşcı ne olursa olsun gücü tükense hatta gücünü kontrol edemese bile kazanan kişidir.

☔Ririka Akira'nın çenesini bırakıp tökezleyerek ilerlemeye devam etti. Kaminari şaşkınlıkla olayı izlerken ensesinden aldığı sert darbeyle bayıldı. Haku Kaminari'yi bayılttıktan sonra koşarak Ririka'nın yanına gitti ve onu kucağına aldı. Yavaş yavaş ilerlemeye devam ettiler...

[Elenenler]
Akira
Kaminari

UA'nin Villain SınıfıWhere stories live. Discover now