42.Твърде голяма крачка

101 11 4
                                    

На всички богове се моля днешния ден да е по-добър от вчера или изобщо. Но от цялото това нещо с Мадисън напълно бях забравила да звънна на Хенри за да го видя , чуя и да му кажа , че съм дала парите на Мадисън за това си взех телефона  и го набрах като чели ме беше малко страх. Но каквото такова , вече е късно за размишления.

–Добро утро, любов!!-извиках силно като бях убедена , че майка ми и баща ми са ме чули.

–Добро утро сладкиш! Искаш ли днес да се видим , липсваш ми.

–Тъкмо щях да ти предложа да се видим .-засмях се аз.–А и имам нещо да ти казвам.

–Аз също,  но спокойно не е лошо.

–Добре.- успокоих се аз.

–Ще те оставям да се оправяш и след един час ще дойда да те взема.

–Добре, Обичам те!-инстинктивно се усмихнах аз.

–Аз повече!-рече като затвори телефона а аз нямах възможността да си покажа ината и да му кажа " Аз те обичам повече ". Но няма да лъжа , че този човек ми  липсва ужасно много, вярно преживяхме какво ли не и след всичко това пак сме заедно,  какво направи този мъж с мен. Проснах се на леглото замислена като разбира се тази мисъл беше свързана с Хенри. Станах от леглото и на бързо си взех един душ и  се  оправих на бързо. Взех една ябълка и седнах на дивана с телефона в ръка. Напоследък ям все по-малко просто защото нямам апетит или може би от стреса с Мадисън,  не съм сигурна, но знам , че дори една цяла ябълка не мога да изям. Ники ако разбере ще ми се скара и ще направи онази физиономия на която винаги се смея. След като изядох полувин ябълка някой звънна на звънеца и аз веднага станах,  знаех кой е , отворих вратата и  без да поглеждам веднага се метнах  върху човека срещу мен като и двамата паднахме на земята.

–Мисля, че умрях.-каза Хенри под мен като леко се засмя.

–С една целувка ще се съживиш ли ? -усмихнах се широко аз.

–Може би две.-рече той като нарочно избягваше погледа ми.
Аз го целунах нежно и му  помогнах да стане като той ме гледаше малко странно.

–Какво има?-попитах аз леко уплашена защото мислех , че ще ми изтърси  поредната лоша новина която да накара усмивката   на лицето ми да изчезне .

–Красива си!-каза той а на мен камък ми падна от  сърцето, буквално имах чувството , че ще изкочи.

Fuck You, Love ( Завършена) Where stories live. Discover now