dokuz

85.2K 8.2K 19K
                                    

slmlar
OHA bu velet 11k olmuş?! okuduğunuz için çoook teşekkür ederim 💓

neyse fice geçek haydi dostlar
soft bir bölümle geldim hehe



****




Jeon Jungkook



Şirkette cam kenarı masalardan birine oturmuş dışarıyı izliyordum. Geldiğimden beri Hoseok, Jackson ve Minho peşimde dolanıyordu. Üçüyle iyi anlaşmaya başlamıştım ve cidden eğlenceli tiplerdi.

Bugün gidecekleri korku evinde yaşayacakları olayları tahmin edip durmuşlardı ve bana bunu anlatırlarken kızlar lafa girmiş onlarla kısa bir tartışma yaşamışlardı.

Gün boyunca hep meşguldüm anlayacağınız. Etrafımda hep birileri vardı ama onları dinlemek yerine gözüm hep başka yerlerde geziniyordu. Jimin'e bile sataşmamıştım yani.

Taehyung'u sadece sabah babamın odasına girip çektiği fotoğrafları iletirken görmüştüm. Odadan çıktıktan sonra bana selam vermiş ve sonra ortadan kaybolmuştu. Nereye gittiğini bile söylememişti ve ilerleyen saatlerde onu hiç görememiştim.

Öğle yemeği için Hoseok yanımdan ayrılmış ve korku evine giden ekiple birlikte şirketten çıkmıştı. Bana da teklif etmişti ama reddetmiştim çünkü Taehyung gelirse yalnız kalacaktı. Zaten hayatı boyunca yalnız takılan birisi olduğunu söylemişti ve onu yalnız bırakmak istemiyordum.

Yanaklarımı şişirmiş kalemimle oynayıp dışarıyı izlerken Jimin'in sesini duymamla kafamı arkaya doğru atıp ona ve yanında ellerini ceplerine koymuş Hyunjin'e baktım.

"Jungkook, öğle yemeği için bize katılmak ister misin? Ben sonra Hoseok ile birlikte korku evine gideceğim ama Hyunjin ile birlikte takılabilirsiniz." diyip gülünce kaşlarımı çattım.

"Neden bana yemek teklif ediyorsun?" dedim. "Beni zehirlemeyi mi düşünüyorsun Jimin? Sen cidden kötü birisin."

"Tanrım!" diye bağırdığında Hyunjin onun omuzlarından tutup uzaklaştırmaya başlamıştı. Arkalarından gözlerimi devirip tekrar önüme döndüm. Jimin'e bir türlü ısınamamıştım. Hem Taehyung'u da sevmiyordu. Ortağımın düşmanı benim de düşmanımdı.

Şirketteki herkes yemeğe çıkıyordu. Hoseok ve diğerleri de yapacakları işler bittiği için yemek yedikten sonra direkt korku evine gidecekti. Hem arkadaşlarım görünürde yoktu hem de ortağım...

Oflayarak telefonu elime aldığımda gruba yazdım, en azından onlar vardı.





"gökten düşen ejderha bokları"
whatsapp grubu




jungkook
taehyung kayıp
yalnızım
😭



namjoon
taehyung kimdi ya


jin
daddy tipli olan ortağı işte
balık hafızalı mısın


namjoon
daddy tipli olan dedin hatırladım tamam


yoongi
"ortağın" nerde ki


jungkook
BİLMUŞORRUM😭
bensiz ünlü avcılığı mı yapıyor yoksa
yok ya


paparazzi | taekookWhere stories live. Discover now