XXIV. (Druhá část)

1.7K 72 1
                                    

,,Ale prosimtě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Ale prosimtě. Tomu ani ty sám nevěříš."
2006

Claire je vůbec neposlouchala. Dávala pozor na každého upíra v místnosti. Vůbec se jí to nelíbilo.

Začala dávat pozor teprve tehdy, když Aro zkusil na Bellu použít svůj dar. Udělala krok vpřed a byla připravena chránit Bellu a svou rodinu.

Nakonec odstoupil a šel trochu dál.

,,Zajímalo by mě, jestli je imunitní vůči všem našim silám." Řekl a podíval se na Jane. ,,Zkusíme to?"

Edward tomu chtěl zabránit a chtěl běžet za ní, jenže Jane použila svůj dar a Edward spadl na zem.

,,Dost! Prosím přestaňte?" Křičela Bella a chtěla jít za Edwardem, ale Alec ji zastavil.

Claire se zaměřila na Jane a začala rušit její dar.

Všichni v místnosti byli zmatení, když Edwardova bolest přestala. Jane se přestala usmívat. Všichni se podívali nejdříve na ni a potom se podívali na Claire.

,,Nikdo nebude ubližovat mé rodině." Zavrčela. ,,Claire. Málem jsem zapomněl, že jsi tady. Nikdy jsi nám neřekla, že máš dar." Usmál se Aro.

,,Claire." Řekla Bella a jmenovaná se na ni podívala. ,,Zkusím to." Claire chtěla protestovat, ale Aro ji přerušil.

,,Jane, pokračuj." Jane zkusila svůj dar použít na Bellu, ale nic se nedělo. Když se další minutu nic nedělo, Aro se zasmál a Jane přestala.

,,Neuvěřitelné. Zmátla nás všechny. Co s tebou teď budeme dělat?" Zeptal se Aro. ,,Sám dobře víš, co s ní udělat, Aro." Řekl Marcus. Další z vládců. ,,Ví příliš mnoho. Představuje riziko." Dodal Caius, třetí vládce.

Claire se postavila před Bellu a odtáhla ji trochu dál od Aleca.

,,To je pravda." Přiznal Aro. ,,Jen se jí dotkni a..." ,,A co, Claire. Víš ze všech nejlépe, že by jsi mě neporazila." Řekl Aro. ,,Jen pro to, že jsi starší neznamená, že tě nemůžu zabít." Zavrčela Claire.

,,Felixi." Řekl Aro. Edward okamžitě vstal a skryl Bellu mezi něj a Claire. Hned na to se na Felixe vrhl. Alice mu chtěla jít pomoct, ale nevyšlo to. Demitri ji chytil pod krkem a nepustil.

Na Claire se vrhla dvojčata a ona věděla, že to nebude dobře. Jane mohla působit bolest a Alec ji mohl zbavit všech smyslů.

,,Dva na jednu?" ,,Snad se nebojíš?" Alec ji chtěl uhodit, ale Claire uhla a kopla ho do holeně, takže upadl na zem. Začala uhýbat Janeniným ranám a celkem se jí vedlo, dokud se Alec nevzpamatoval a nepodkopl nohy.

Alec ji popadl ze země a přitáhl si ji zády k sobě.

,,Pořád jsi malinká." Zašeptal jí do ucha. ,,A ty pořád stejný parchant." Zavrčela. Vzal ji pod krkem a bylo to tak trochu větší silou, takže Claiřina kůže začala praskat jako porcelán.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now