XXXV.

1.3K 74 2
                                    

,,Kdyby jsme byli ve stejné situaci jako Bella a Edward, podpořil by jsi mě?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Kdyby jsme byli ve stejné situaci jako Bella a Edward, podpořil by jsi mě?"

Příští ráno si Claire a Jasper zabalili pár věcí a mířili na ostrov, který patřil pouze jim.

Chtěli strávit nějaký ten čas sami a někde, kde je nebudou jejich sourozenci otravovat.

,,Konečně klid." Řekla Claire, když zastavili na ostrově. ,,Jo. Nikdo nebude otravovat a bude jen my dva." Souhlasil Jasper a společně šli do domu.

,,Jak dlouho jsme tu nebyli?" Zeptala se Claire. ,,Padesát dva let." Odpověděl. ,,Páni. Měli bychom sem jezdit častěji." Řekla Claire a začala vybalovat, což díky upíři rychlosti nebyl zrovna problém a měla to rychle hotové. Stejně tak i Jasper.

,,Co budeme dneska dělat?" Zeptala se Claire. ,,Cokoli budeš chtít." ,,Takže túra." Řekla a převlékla se do bílého overalu s růžovými květy.

" Řekla a převlékla se do bílého overalu s růžovými květy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Víš, že jsi mě překvapila. Ty a túra. Já myslel, že to nejde dohromady." Smál se Jasper.  ,,No dovol." Zamračila se Claire a skřížila si ruce na prsou.

—————

Už to byly dva týdny a Claire a Jasper si tam opravdu užívali. Byli sami a mohli si dělat cokoliv chtěli.

Chodili na túry, koupaly se v  moři, hráli hry, strávili společné chvíle v posteli a i když se nemohli opálit, často leželi na pláži v písku.

Claire zazvonil mobil a ona si pro něj line došla.

,,Co se děje?" Zeptala se. ,,Potřebuju, aby jste se i hned vrátili?" ,,Tati, řekni mi, co se děje." ,,Bella je těhotná."  Vysvětlil a Claire se úplně zastavila.

,,Bella je… cože?" Zeptala se po chvíli zmateně. ,,Je těhotná a právě proto vás tu potřebujeme." ,,Dobře. Budeme tam jak nejrychleji můžeme." ,,Děkuju."

Claire zavěsila a podívala se na Jaspera, který slyšel celý telefonát.

Ani jeden nic neřekl a oba dva začali velmi rychle balit. Claire bylo celkem líto, že tam nemohli zůstat déle, ale Bella potřebovala pomoc.

Také přemýšlela nad tím, jak mohla otěhotnět. Vždyť upíři nemohli mít děti. Nebo snad ano?

Když už byli v soukromém letadle, Claire znovu zazvonil mobil.

,,Ano?" ,,Claire, potřebuju tvojí a Rosaliynu pomoc." Řekla Bella. ,,Co se stalo?" ,,Edward on… bojím se. Nechce, abych si dítě nechala, ale já si ho chci nechat a vím, že ty a Rosalie jste jediné, které mě v tom podpoří." ,,Neboj se. Pomůžeme ti." Ujistila Claire. ,,Mockrát děkuju." ,,Nemusíš. Jsi má rodina a navíc je kruté zabít nevinné dítě." Řekla Claire, rozloučila se s Bellou a zavěsila.

,,Možná jsme to zakřikli a nás čekají další těžké dny." Řekla Claire Jasperovi, který ji vzal za ruku. ,,Aspoň jsme měli na dva týdny  klid." ,,Jo. Dva týdny, který jsem si velmi užila." Usmála se Claire.

Nakonec přistáli na malém letišti v Seattlu, kde už na ně čekala Rosalie, aby je mohla zavést domů.

,,Ahoj." Pozdravila Claire všechny. ,,Ahoj. Pojď. Půjdeme připravit kancelář." Řekl Carlisle a i se svou dcerou v závěsu šel do kanceláře.

,,Slyšel jsi někdy o něčem podobném?" Zeptala se Claire Carlislea, když dokončili přípravu a už jen čekali na Bellu a Edwarda.

,,Ne. Nikdy jsem o něčem takovém neslyšel." Zakroutil hlavou Carlisle a hned na to se otevřely dveře.

,,Ahoj, Bello." Řekla Claire a objala ji. ,,Pojď a lehni si na lehátko." Řekl Carlisle a Bella tak udělala.

,,Tak?" Zeptala se po dlouhé prohlídne, ale ani Claire, ani Carlisle nic nezjistili. Zkoušeli vše, ale nemohli nic vidět.

,,Nevím. Ultra zvuk, ani jehly blanami neproniknou. Nemůžeme to zkontrolovat, když nic nevidíme." Povzdechl si Carlisle.

,,Proč to z ní rovnou nevyndáte." Rozčiloval se Edward. ,,Ne." Řekla pevně Bella.

,,Pojď, Claire necháme jim soukromí." Řekl Carlisle a vyvedl Claire za paži ven. ,,Nemůžeme jí to dítě vzít, pokud si ho chce nechat. Je to její rozhodnutí, ne Edwardovo." Řekla Claire. ,,Claire, není jisté, že je to dítě." ,,Co jiného by to bylo. Je to bezbranné miminko. Já budu podporovat Bellu." Řekla Claire a odešla do svého pokoje.

,,Jak to dopadlo?" Zeptal se Jasper, který si v křesle četl knihu. ,,Edward je toho názoru, že si má Bella dítě nechat vzít a Bella si ho chce nechat." Odpověděla a lehla si na postel.

,,Čekala jsem něco takového." Přiznala. ,,A na čí jsi straně?" Zeptal se Jasper. ,,Na Bellyné." Odpověděla jednoduše. ,,Já myslel, že jsi vždy na Edwardově straně." ,,Nemůžu. Chce zabít nevinné dítě." Řekla smutně a otočila hlavu na Jaspera.

,,Víte jistě, že je to dítě?" Zeptal se Jasper. ,,To ne, ale co jiného by to bylo, že?" ,,Třeba malý démon." Řekl ze srandy Jasper. ,,Ha, ha, ha." Posmívala se.

,,Kdyby jsme byli ve stejné situaci jako Bella a Edward, podpořil by jsi mě?" Zeptala se Claire po chvíli a Jasper si povzdech.

,,Těžko říct, Claire. Víš, na jednu stranu Edwarda chápu. Nechce přijít o Bellu a kdyby jsi byla na stejném místě jako Bella, taky bych o tebe nechtěl přijít. Ale na druhou stanu, jestli je to opravdu dítě, byl bych rád, kdyby jsme mohli mít třeba holčičku, nebo chlapce." Claire se usmála a za sekundu seděla Jasperovi v klíně.

,,Miluju tě." Řekla Claire. ,,Já tebe víc." Řekl Jasper a políbil ji.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now