6

802 131 65
                                    

Soojin, acıkmıştı ve markete gitmişti. Oradan birkaç atıştırmalık aldıktan sonra parasını ödedikten sonra marketten çıktı.

Soojin, bugün biraz halsiz hissediyordu kendini. Gözlerini açamıyordu nedeni ise yaklaşık bir saat önce deli gibi ağlamıştı.

Soojin'in çok sevdiği bir arkadaşı vardı. O kendisini iyi hissettiriyordu. Soojin neredeyse haftanın hergünü onunla takılıyordu. Ancak Soojin ünlü olmaya başlayınca görüşememeye başlamışlardı.

Yaklaşık 2 ay sonra ise arkadaşının ailesi onun intihar ettiği haberini vermişlerdi. Soojin, bu habere gerçekten çok üzülmüştü. Bunun yüzünden kariyerine 3 aylık bir süre vermişti.

Bu günde o arkadaşının ölüm yıldönümüydü.

Adımlarını atmaya başladı. Tam mezarlığa gittiğinde tam karşıda arkası dönük uzun, siyah saçlı bir kız vardı. Yere oturmuştu ama ne yaptığı gözükmüyordu çünkü arkası dönüktü ve yüzü görünmüyordu.

Havanın iyice soğumaya başladığını görünce Soojin, yavaşça aldığı şeyleri yere bıraktı ve sessizce yaklaşmaya başladı. Ceketini çıkarınca yavaşça kızın omuzları üzerine koydu ve atıştırmalıklarını yerden aldı.

Ve o gece Soojin o soğukta kısa kollu üstüyle eve gitti.

─♪

11,shujin─♪Where stories live. Discover now