7

773 129 73
                                    

Soojin, yavaşça önünde duran tartıya çıktı. Arkasında duran menejerin ona baktığını hissediyordu. Açıkcası biraz korkuyordu çünkü kilo alırsa yeni ve daha zor bir diyete başlaması gerekiyordu.

Soojin sıkıntılı bir nefes vererek tartıda indi ve terliklerini giydi. 2 kilo aldığı gerçeği ona ağır geliyordu.

Odadan çıkmak isteyince bunu menejerine söyledi ve seri adımlarla odadan çıktı.

Bazen sadece normal bir insan gibi yaşamak istiyordu. Hayatının sanki onun hayatı değilmiş gibi onun hayatını yönetiyorlardı. Yalan haberler çıkarıyorlar, onun adını kirletiyorlardı. Bazı kişilerde bu haberlere kanıp onun hakkında atıp tutuyordu.

Soojin, yorgundu. Kelimenin tam anlamıyla.

Evine gitmek için şirketten çıkmış olan Soojin, gördüğü ilk banka oturmuştu. Başını yukarı kalkırıp kahküllerini geriye doğru itmişti. Gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı.

O sırada yanına birinin oturduğunu duydu. Gözlerini açtıktan sonra başını indirdi ve yanına baktı. Bu o gece ceketini verdiği kızdı. Ancak o ona bakmıyordu.

Shuhua başka oturacak yer olmasına rağmen Soojin'in yanına oturmuştu çünkü arkadaş edinmek istiyordu. Bu yalnızlığa artık dayanamıyordu.

Shuhua'da yanındaki kıza bakıp gülümsedi. Daha sonra elindeki kek kabını kıza gösterdi. "Kek ister misin? Ben yaptım."

Karşısında ki genç onun bu cümlesine karşı gülümsedi çünkü bu ona çok tatlı gelmişti. Shuhua'da ona gülümseyince aslında tatlı bir ortam oluşmuştu.

Ancak Soojin içindeki hüznü daha fazla saklayamadı ve gözünden bir yaş düştü. Daha sonra Soojin kafasını aşağıya indirdi ve ağlamaya başladı. Shuhua ise Soojin'in bir anda ağlamaya başlamasıyla ne yapacağını şaşırmış ve telaşlanmıştı.

"Hey, neden ağlıyorsun? Yanlış bir şey mi yaptım?" diye sorunca Soojin kafasını sallamış ve "Hayır yapmadın." demeye çalışmıştı.

"O halde neden ağlıyorsun, biri seni üzdü mü yoksa?" diye masumca soran Shuhua bir yandan da kızın gözyaşlarını siliyordu. "Anlatmak ister misin?"

Soojin, sorusuna cevap vermedi ve kıza sarıldı. Bunu beklemeyen Shuhua bir süre kalakaldı ama sonra kızın saçlarını okşamaya başladı.

Bir süre böyle devam ettikten sonra Shuhua kızı göğsünden kaldırdı ve "Tamam şu an bunu boşverelim ve kek yiyelim." dedi. Soojin başını onaylayınca bankta birlikte kek yediler.

─♪

11,shujin─♪Where stories live. Discover now