Capitolul Noua-Intalnirea

868 22 3
                                    

Nu am avut ce face asa ca am scos doua capitole cam in aceeasi zi:D sper sa va placa:) 

__________________________________________________________________________

Noua

Era ora 11:45 iar eu ma uitam la televizor mai linistita ca oricand. Rontaiam niste chipsuri pe care mi le luasem de la un automat din hol si mutam canalele in cautarea a ceva bun de urmarit. Am dat peste un canal cu filme, pe care rula o comedie care parea amuzanta, asa ca am hotarat sa las pe canalul asta.

“Intalnirea” cu Chrisophe trebuia sa aiba loc cam in cincisprezece minute, iar eu ma intrebam cam cat avea sa astepte in drum pana sa se prinda ca nu aveam sa apar. Pai cred ca cel putin jumatate de ora avea sa stea acolo. Ei bine, ghinionul lui.

Mai trecusera inca cinci minute, dupa care am auzit o bataie la usa. Am stins Tv imediat si mi-am bagat mana sub perina dupa arma -in caz de orice,pentru ca menajera fusese deja aici acum jumatate de ora- si m-am apropiat in liniste de usa. Mi-am pus urechea pe tocul usii si am ascultat. Nu auzeam prea multe, dar mi se parea ca aud vag respiratia cuiva pe fundal. M-am indreptat si am hotarat sa ma uit prin vizorul usii.  Am tras incet de capac si m-am uitat.

O vai si amar. Nu pot sa cred. Doamne iti bati joc de mine.

Christophe statea dincolo de usa uitandu-se linistit pe pereti de parca era o zi ca oricare alta.Era sa deschid usa dar brusc mi-am amintit ca aveam inca pistolul in mana, asa ca am fugit repede sa-l ascund sub perna. Dupa aceea am inspirat adanc si am deschis usa. Christophe statea in fata usii camerei mele de hotel, imbracat misto cu niste blugi si o camasa cu gulerul desfacut si cu  parul lui negru ca noaptea aranjat cu grija  intr-o freza ciufulita. Cand ma vazu, ma saluta relaxat:

-Hei, zise el zambind.

-Ce cauti aici? am intrebat iritata.

-Pai ma gandeam sa astept sa te pregatasti, dar se pare ca mai am de asteptat pana te termini nu?

Mda avea dreptate, eram inca in pijama dar asta nu insemna ca aveam sa ma si schimb . M-am uitat la el cu privirea mea de  “Ce naiba?”.

-Ce e? intreba Christophe inocent cu ochii lui albastri superbi si afurisiti atintiti asupra mea.

-Ce e? Ce cauti aici?

-Ti-am spus. Am venit sa te astept.

Mi-am dat ochii peste cap si am mai incercat odata.

-Bine, atunci cum de ai stiut unde sa vi sa ma astepti? am zis cu un ton sec si iritat.Incepeam sa ma enervez. Cum reusise el sa dea de mine aici? M-a urmarise oare?

-Pai am cautat cam cate Rose sunt prin vecinatate, si erau doar doua in acest cartier. Rose Williams si Rose Katherine. Rose Williams are o resedinta permanenta de un an doua strazi mai incolo iar Rose Katherine se cazase la acest hotel acum cateva zile, asa ca nu trebuie sa fi un geniu ca sa iti dai seama ca tu esti Rose Katherine nu-i asa? imi zise zambindu-mi triumfator.

Eu una am fost lasata fara cuvinte. Doar m-am uitat la el cu expresia fetei goala.

Daca el ma gasise atat de usor, atunci insemna ca trebuia sa ma ascund mai bine. Poate sa vin si cu un nume fals. Dar ei bine, acum imi parea rau ca nu ma duse capul sa fac asta de la bun inceput. Daca o faceam, acum nu eram in aceasta situatie.

Trandafir in NoapteWhere stories live. Discover now