Cuvânt înainte

7 0 0
                                    

Bunã prefer sa imi pastrez numele secret deoarece aceasta poveste este una pe care nu multi o inteleg. ( doar oamenii ce au trecut prin asta inteleg mai bine).

Aceasta este o carte pentru fete, si despre fete. Vreau sa felicit fetele ce au reusit sa treaca peste diferite traume la varste fragede, in special fetele care au avut curajul sa mearga mai departe in urma unui viol sau a certurilor din familie. Scriu aceasta carte ca refugiu, ca o cale de a ajuta persoanele in cazuri asemanatoare sa prinda curaj si vorbeasca cu cineva chiar au nevoie de ajutor.

Sunt sigura ca undeva in strapunsul inimi voastre exista o farama de curaj si vointa dosr trebuie sastrapungeti barierele fricii si sa spuneti cu glas tare ce va doare. Daca nu aveti cu cine vorbi sa stitii ca sunt aici sa va ajut stiu cum e sa fi in pielea ta si sa iti fie frica sa spui ce te doare.

Nu stiu cine mai citeste cartii pe Wattpad in 2020, dar sunt sigura ca se va gasi cineva care sa poata sa inteleaga durerea unei persoane si lacrimile din ochii acesteia.

Sper sa va placa, povestea calvarului dus de mine in cele9 luni de relatie. Ei bine sa lasam vorbaria si sa trecem la poveste.

DINCOLO DE BARIERELE CUNOAȘTERIIWhere stories live. Discover now