Un simplu Craciun.

2 0 0
                                    

Ei bine poveste incepe in 2018, an in care eu eram pe atunci doar un bobocel la un liceu destul de prestabil din oras. Cu cateva zile inainte de Craciun asa zisul meu prieten se despartise de mine deoarece nu voiam sa intretin relatii sexuale cu el. Marturisesc faptul ca aveam doar 15 ani si parintii m-au educat in asa mod sa nu ma las corupta de persoane de genul, mai ales ca baietiiin ziua de azi sunt destul de parsivi si nu poti avea incredere in ei de abia dupa o luna de relatie.

Acest craciun pentru mine una a fost un calvar devastator sora mea mai mare era sa moara in noaptea craciunuli iar a 2 a zii mama plecase cu ea si cu sotul ei la spitalul din judetean.

Eu ca de obicei devin o asa zisa dadaca pentru 2 copiii pe care Dumnezeu ii purtea intelege si doar el ar fi reusit sa ii cuminteasca. O sa ma numesc Medeea in aceasta poveste pentru a nu indetalia chestii persoanele din viata mea. Traiaesc intr-un oas destul de micut dar cunoscut destul de bine in istorie. Despre ce vorbesc doamne, ei bine cum spuneam sora mea era la spital impreuna cu mama,iar eu dadaceam, cealalta sora a mea era plecata la munte cu fetita si sotul, iar tata ca de obicei inevitabil era plecat de acasa probabil la niste prietenii de munca din cate imi amintesc.

Eram atat de suparata de cele intamplate cu o zii in urma, incep sa cred ca iubirea adevarata exista doar in basme iar lumea noastra este o carte de groaza penru cei din lumea basmelor. Sinceritatea stazi trebuie platita doar in pat, femeile devin mai usuratice pentru o mașina cu volan pe dreapta si evident inmatriculata in Bulgaria.

Dupa cele intamplate sora mea mijloci ajunse acasa, sa le dam un nume tuturor pentru a face povestea mai usoara:

EU- Medeea

FOSTUL MEU IUBIT(cel care mi-a ruinat viata) - Ștefan

ACTUALUL MEU IUBIT(din 2019 pana astazi)- Matei

MAMA- Gabriela

TATA- George

SORA MEA MIJLOCIE- BEATRICE (27de ani la vremea respectiv)

FETITA BEATRICEI - Melissa (2 ani)

SOTUL BEATRICEI- Alin

SORA MEA MAI MARE- Teona (29 de ani)

SOTUL TEONEI -Cornel

FETITA TEONEI - Ana (10 ani)

BAIATUL TEONEI - Alexandru (5 ani)

Acum ca am facut micile prezentari cu cateva din asa zisele mele personaje sa continuam povestea mea lipsita de viata.

Mama ajunse si ea acasa cu soramea, de altfel foarte bucuroase sa le vad deoarece copiii erau un real stres si imi faceau dezordine in toata casa. Eram atat de suparata din cauza faptului ca la noi in oras se fac traditii si evident anul acesta eu am stat acasa cu copiii. Aici apare salvarea mea, Beatrice care isi face mila de mine si imi propune sa iesim in centrul orasului deoarece un fost coleg de al ei este un micut urasr intr-o trupa de obiceiurii si vreasa il vadaa. Zis si facut,in mai putin de 5 minute eram echipata ca de razboi. Eu urasc iesirile dar atunci chiar simteam nevoia sa ies la aer curat.

II lasam pe restul acasa si plecam in centru, am luat ceva de ronțait, si ne aproiem de culisele scenei undeun jandarm foarte dragut ne permite sa intram, langa mine era un tip cu masca pe fata, iar nepoata mea ii trase mascade pe fata, tipul dragut nu a zis nimic deoarece era mort de beat, dar ma scana indubitabil din cap pana in picioare si nu isi mai lua ochii dela mine,totul trecuse si ajung acasa unde deja eram ametita de la cateva pahare devin fiert.

A doua zi in jurul orei 16:00 când faceam curat prin casa primesc mesaj de la asa zisul tip de seara trecuta. Ciudat deoarece noi nu ne stiam nici nu vorbisem, dar imi daduse mesaj, iar asta ma facea sa ma simt putin ciudat asa ca am raspuns, am discutat ce am discutat pana am adormit. A doua zi vosbisem iar pana la punctul in care imi marturisise fapul ca ma place, eu nu aveam de gand sa am o relatie deoarece voiam sa ma simt si eu bine sa vad cum e sa faci aluzii si apoi sa frangi inima cuiva (recunosc am fost o egoista).

-Și ai prieten? indrazneste sa ma intrebe Ștefan, eram foarte confuza asa ca i-am facut jocul pana la capat.

- Nu am, vad ca esti foarte indraznesti de ma intrebi atat de repede.

- Și chiar daca nu ai asta nu imi da sansa cu tine nu-i asa?

Evident ca nu eram proasta sa ii spun ca nu, simteam ca asa zisul filtrat cu mine ma va duce sa il am la picioare.

-Ți se pare ca nu ai ? daca vorbesc cu tine iar restul stau cu seen sau poate nici nu le-am citit mesajele.

În acel moment mi-am schimbat nikenameul de pe Messenger in !!!MY PRINCCES!! si culoare in rosu iar la emoji a pus o inima nevinovata. Nu am schitat nimic deoarece nu stiam ce sa zic nu imi doream neaparat o relatie dar safim sinceri era începutul vacantei de iarna iar asta nu ma oprea sa imi bat putin joc, crezând ca pana la începutul scolii m voi debarasa de el.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DINCOLO DE BARIERELE CUNOAȘTERIIWhere stories live. Discover now