hoofdstuk 8

1.4K 47 5
                                    

Pov laura

Ik zit hier al voor drie dagen. En wat ze met me gedaan hebben is vreselijk. Ze hebben me aangeraakt op plekken die ik niet wilde en verder wil ik er niet over praten vroeger deden ze dat niet. Ze mishandelde me alleen. En gebruikte me voor ziekmakende spelletjes. Zoals..........
Flashback*

"Oké mensen"zei jhonny. "Dit spel gaat als volgt, zie je dat kutkind daar ja dat ding is laura en ze is jammer genoeg mijn dochter en om te laten zien dat ik haar met heel me hart haat heb ik dit spelletje verzonnen. Iedereen krijgt 3 honkballen als je haar benen raakt is het twee punten als je haar armen raakt één punt. Als je haar buik raakt drie punten. En als je haar hoofd raakt dan heb je de jackpot mensuh wany dat leverd 10 hele punten op mensen. En wie wint mag haar voor vijftien minuten voor zichzelf hebben. Maar dit zijn de regels voor die vijftien minuten.
1 je mag haar in elkaar slaan maar je moet haar in leven houden
2 je mag haar aanraken waar je wilt maar je mag haar niet verkrachten. Want ik en mijn vrouw wachten tot de juiste dag pas daarna mag je losgaan op haar.
3 maak plezier laat haar huilen en heb geen genade iedereen due aardig tegen haar is vliegt eruit. "
"Oke will jij begint" hij jreeg de drie honkballen en gooide zohard als hij kon tegen mijn hoofd maar hij miste en raakte mijn buik. "Aaauhw" schreeuwde ik uit en ik kromp ineen op de grond. "Opstaan slet!" Zei hij en hij gooide nog een keer tegen mijn hoofd. En nog een keer op mij benen. En zo ging het spel door. Todat iemand had gewonnen. Het was james. Gelukkig was het james. Ik wil altijd dat james wint want hij mishandeld me niet. Hij stelt me altijd gerust en hij is echt aardig. Hij neemt eten voor me mee. En verzorgd me in die 15 minuten. Hij is net een grote broer voor me. Hij is de reden dat ik ben weggehaald bij die kutmensen.

"Laura!" Riep dana.

"Wat is er?" Zei ik doodsbang .

"Waar is je telefoon"

"Die heb ik niet bij me"zei ik nu bot.

"Weet je dat zeker?" Zei ze.

"Ja"

"Okeei sta dan op ik ga je fouilleren"

Ik stond op en ik wist dat ik hierna klappen kreeg want. Toen ik ze zag bij de kfc had ik snel me telefoon in mijn bh gestopt en telken als ze me mishandelde. Zette ik hem in een gleuf hier in de muur. Maat nu zat hij in mijn bh. En al snel vond ze hem en mijn voorspelling kwam uit. Ik kreeg een rake klap in mijn gezicht en een stomp in mijn buik. "Dat zal je leren , maarja.. ik zal eens kijken wat jij allemaal doet in je vrije tijd dus dat ik op je telfoon ga is vast niet erg"

"Nee! Ik wil dat niet"

"Hou je bek"

Ze ging door me telefoon. En ik zag dat ze zich focuste op iets.

"Oeh een berichtje van damian: lieve laura. Het spijt me ik was alleen verdrietig omdat mijn moeder dood is daarom huilde ik. Het spijt me dat ik zou uitbarste ik hoop dat het goed komt. Ik hou heel erg veel van je en ik laat je nooit meer gaan. Liefs damian. "

Wauw heeft damian dat echt geschreven. Voor mij ? Waarom moest ik zo stom zijn als ik het berichtje gewoon had gelezen zat ik hier nu niet.

"Zo zo mijn dochter heeft een vriendje o en wat zielig zijn moeder is dood boehoe"

"Ik wou ook dat mijn ouders dood waren mijn echte ouders!" Riep ik.

" ik hoop voor jou dat je dat niet meende" zei dana. " ja dat meen ik" dana riep jhonny hij kwam binnen en ze begoonen me weer te mishandelen totdat alles opeens zwart werd.

Thx voor het lezen people xx

verliefd op mijn broerWhere stories live. Discover now