𝓢𝓲𝔁

152 7 9
                                    

Tian prov.:

Miután az életem megrontója kipuffogta magát a drága haverom meg jelen Mr.Gray, hogy két óra és itt vannak értünk. Meg reggeliztünk, össze cuccoltunk még egy kicsit sétáltunk még a tábor helyen majd meg érkezet a busz.

Time skip...

Buszt végig aludtam így nem nagyon van mit modnanom róla. A napunk az kajálással xboxozással és hülyeségekkel ment el. Mark csinált vacsorát ami közben kivételesen nem történt semmi ami Istenek káromlásokhoz vezetett volna. Vacsi után elment zuhanyozni madj aludni azzal a szándékkal, hogy túl fáradt és leszívom az energiáját. Ezen jót nevetve indultam el én is a fürdőbe. Gyors zuhanyzást követően én még elmentem a konyhába egy zacskó chipsért. Miután meg szereztem a zsákmányom elodalogtam a nekem fent tartott szobámba. Igen a legjobb barátomnál külön szobám van. Egy baromi nagy házban él egyedül. Egy csomoszor vagyok itt így úgy döntött berendez nekem egy szobát.

Azt hozzá teszem itt is lakom valamilyen szinten. A szüleim leginkább emiatt fogadtak örökbe csak remélni merem valami normális kölyköt. Kibontom a chips-et és enni kezdem miközben a tv-n valami idióta film megy így elkezdem nyomkodni mikor is meg akad a szemem egy filmen My love is my adopted brother címmel( írói megjegyzés ilyen film tudtom szerint nincs ha pedig van akor valaki privibe küldje el a linket erre a címre @Midnight_Th3_Star névre thanks) Nagyban a felénél tartottam mikor is a telefonom szivfaszt okozott.

Anya:
Kicsim holnap gyere haza bekell mutatnom a újdonsült hugodat.

Me:
Muszáj?

Anya:
Igen muszáj! Tudod nagyon várja már, hogy meg ismerje a nagytesoját.

Me:
rendben.
Megyek aludni késő van holnap suli előtt elmegyek érte. Gondolom nekem kell suliba hordanom igaz?

Anya:
Jól gondoltad és köszönöm. Rendben menj aludni éjt kincsem😘

Me:
Neked is anya

Eltettem a telefonomat és folytattam tovább a filmet.
-Hé Chris!-nyitott be kopogás nélkül Mark.
-Mivan? És nem tudnál kopogni? Mivan ha valami olyan dolgot csinálok?-kérdeztem felháborodva.
-Jovanna'! Amugy csak azért jöttem,hogy nem tudok aludni. Kimegyünk a parkba?-kérdezte izgatottan. Komolyan,hogy valaki ilyen fitt este 11 órakkor? Az előbb majdnem meghalt olyan fáradt volt...na mindegy.
-Felőlem menjünk!-válaszoltam majd Mark ki is ment öltözni. Én is felvettem egy melegítőnadrágot és pulcsit mert már elég hideg volt kint. Kikapcsoltam a filmet eltettema telefonom és indultunk is.
-Szóval..egyszer a táborban említetted,hogy van egy hugod.-kezdtem bele lassan nehogy olyat mondjak ami Marknak rosszul esne.
-Nos igen. Most még nem szeretném elmondani de idővel mindent megfogsz érteni!-mondta lehajtott fejjel. El is fogadtam,hogy nem szeretne most erről beszélni úgyhogy témát váltottam.
-Szerinted mi lesz a suliban?-kérdezte hirtelen Mark.
-Hogy érted?-vágtam értetlen fejet.
-Hát a stephugiddal. Szerinted elfogják fogadni?-kérdezte.
-Nem tudom,de nem is érdekel.-mondtam majd leültem egy padra mert időközben odaértünk a parkba. Ott hülyéskedtünk egy darabig majd hajnali 2 fele hazamentünk mert már fáradtak voltunk. Amint lefeküdtem az ágyba el is nyomott az álom.
Reggel olyan 10 óra körül keltünk fel. Elvégeztem a teendőimet majd lementem a konyhába. Mark már ott volt és épp kávét csinált. Megreggeliztünk aztán megbeszéltük hogy elmegyünk a plázába megvenni a sulis cuccokat. Felöltöztünk mindketten és indultunk is. Igazából csak új ruhákat vettem mert minden más megvolt. Beültünk a mekibe ott kajáltunk aztán indultunk haza mert már délután öt körül volt az idő.
-Na sok sikert haver a hugoddal!-ütögette meg biztatóan Mark a hátam. Én egy nagyot sóhajtottam majd beléptem az ajtón. Anyu várt a konyhában köszönt majd felszaladt az emeletre gondolom szolni a hugomnak. Pár perc múlva egy gyönyörű lánnyal jött vissza.
-Szivem,ő itt Emily!-mondta boldogan anya.
-Öhmm szia..-köszönt félénken Emily.
Én erre csak végig mértem
-Chris..-szólt anya.
-Hello!-köszöntem majd kikerülve őket felmentem a szobámba.Első dolgom volt felhívni Markot.
-Haver gyere át!-kértem tőle.
-Megyek!-mondta majd letette.
10 perc nem telt el már itt volt.
-Na mivan? Jöttem ahogy tudtam!

Folytatjuk!

Sziasztokk! Itt van a kövi rész remélem tetszik!

Csók:M❤

𝓞𝓷𝓵𝔂 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓨𝓸𝓾Where stories live. Discover now