𝓔𝓲𝓰𝓱𝓽

133 7 9
                                    


Emily prov:

-Gyerekek ő itt az új osztálytársatok Emily!-mondta az ofő.

-Szia én vagyok az osztályfőnököd,Mr.Mendes!-mutatkozott be az ofő. Olyan 26-7 éves lehet. Barna haja van és mogyoróbarna szeme.
-Bemutatkoznál nekünk?-kérte Mr.Mendes. Bólintottam eggyett.
-Emily Biersack vagyok,17 éves. Igazából nem tudom,hogy mit mondjak-itt zavartan felnevettem-de ha még érdekel valami akkor kérdezzetek nyugodtan!-vontam meg a vállam.
-Rendben,van valakinek kérdése?-kérdezte az ofő az osztálytól. Egy szőke hajú fiú feltette a kezét.
-Christian tényleg a tesvéred?-kérdezte kíváncsian.
-Igen!-válaszoltam neki. Erre csak bólintott majd tovább figyelt. Ezek után kerestem magamnak egy helyet. Az utolsó padban volt egy hely ezért oda ültem. Az óra további részében Mr.Mendes elmondta,hogy mire számítsunk ebben az évben. Kereken nyolc órakkor csengettek és elindultunk vagyis indultunk volna az évnyitóra. Amikor kiértünk az udvarra a többi osztály már kint volt csak ránk vártak. Azért voltunk mi az utolsók mért a szőke hajú fiú(akiről utólag kiderült hogy Tylernek hívják) póló nélkül akart lejönni arra hivatkozva,hogy nagyon melege van. Az ofő persze egyből elkezdett vele veszekedni,hogy vegye vissza. Végül vissza vette és sikerült elindulnunk. Szerencsére az osztályom rendes és normális(kivéve egy lány ő az osztály rinocérosza:)). Na de vissza a jelenbe! Elfoglaltuk a helyünk majd a diri neki is kezdett a beszédének. Én végig néztem a többi osztályon. Hát volt itt minden..fuckboyok, plázacicák,stréberek és Christianék csapata. Az évnyitó nagyon nagyon unalmas és hosszú volt,szinte nem is figyeltem. Az megragadt hogy ebben az évben lehet választani,hogy milyen külön órára szeretnénk menni. Vagyis valami ilyesmit hallottam. Vissza mentünk a termünkbe és az osztályfőnököm tovább magyarázott. Lediktálta az órarendet ami elég durva mert hétfőn duplamatek lesz. Már most érzem,hogy nem fogom bírni... Most még csak tizenhatan vagyunk mert az egyik lány még nyaralni van. A második óra után lementem a büfébe. Éppen a sorban álltam amikor egy fiú odajött hozzám.
-Szia Cica!-fogta meg erőszakosan a derekam-nem szeretnéd felavatni a szertárat?-kérdezte perverz mosollyal az arcán.
-Nem nem szeretné!-hallottam egy hangot a hátam mögül-és ajánlom,hogy takarodj innen mert ha nem úgy megtaposlak,hogy anyád sem fog rádismerni!-köpte a szavakat az egyik osztálytársam. Az ismeretlen fiú megilyedt és elment.
-Köszönöm!-fordultam meg.
-Ugyan már!-válaszolta.
-Na és megtudhatom hogy mi a megmentőmnek a neve?-kérdeztem egy nagy mosollyal az arcomon.
-Tyler vagyok!-nyújtotta a kezét
-Emily!-fogadtam el.
Vettem egy szendvicset és egy inni valót majd Tylerrel az oldalamon mentem vissza az osztályba. Megettem a szendvicset és csengettek is. A többi két óra elég hamar elment már indulok haza.
-Hé Emily!-futott utánam Tyler.-Van kedved velünk jönni a mekibe? Tudod ismerkedni meg ilyenek.-kérdezte zavartan.
-Persze van csak felhívom anyát.-válaszoltam. Anya megengedte hogy elmenjek ugyhogy odamentem a többiekhez.
-Mehetünk?-kérdezte Ty.
-Igen!-bólintottam.
Útközben egy csomót hülyéskedtünk,és megtudtam a többiek nevét. Velem együtt három lány volt és négy fiú. Volt egy rövid fekete hajú lány őt Victorianak hívják. Egy szőke hajú is volt őt Ellanak  hívják.(Most mindenkit csak így írok le később kaptok egy részletesebb leírást és képeket-írói megj.)
Az egyik fiú ugye Ty volt a többiek pedig William, Abel,James. A fiúk elmentek megvenni a kajákat mi lányok kerestünk magunknak helyet. Amikor megérkeztek a fiúk letették elénk a tálcákat és enni kezdtünk. Egy csomó dologról beszélgettünk. Majd előjött az a téma amit a legjobban utálok. Azt kérdezték a többiek,hogy hogyan kerültem a Biersack családhoz. Elmondtam nekik mert úgy éreztem,hogy megbízhatok bennük. Figyelemmel hallgattak és amikor a végére értem nem mondtak semmit csak megöleltek,ez nekem többett jelentett minden szónál. Nem jöttek azzal,hogy jajj szegény lány miket élhetett át..ekkor jöttem rá,hogy ők lesznek az igazi barátaim. A mekin kívűl beültünk még a moziba és mire hazaértem már hat óra volt. Tylerrel mentem haza,kiderült hogy egy utcában lakunk.
-Köszönöm a mai napot,nem tudom mi lett volna velem ha nem hívtok el. Szerintem nem lennének barátaim-itt zavartan felnevettem-úgyhogy tényleg nagyon köszönöm!-hálálkodtam mosolyogva.
-Ugyan már ezt nem kell megköszönnöd! Ez természetes volt!-válaszolta Ty.
Kb. egy tíz percet beszélgettünk még.
-Na jolvan,nem zavarlak tovább jóéjszakát!-ölelt meg Tyler.
-Jóéjt!-öleltem vissza.
Gyorsan beléptem a házba majd lepakoltam a cuccaim. Köszöntem anyáéknak aztán felmentem a szobámba. Átnéztem a közösségi oldalakat majd örömmel vettem észre,hogy az osztálytársaim bejelöltek. Visszaigazoltam őket utána lementem vacsizni. Leültem az asztalhoz és anya szedett nekem lasagne-t.
-Jól érezted magad?-kérdezte apa.
-Igen,nagyon jól nem gondoltam volna hogy már első nap lesznek barátaim!-meséltem vidáman. Megbeszéltük,hogy mi történt ma anyáékkal aztán csendben vacsoráztunk.
-Christian hol van?-kérdeztem hirtelen.
-Megint a szobájában vacsorázik valami baja van..-válaszolta anya. Erre csak bólintottam.
Amikor mindenki megvacsorázott, segítettem anyának elmosogatni. Egyből a fürdőbe vettem az irányt. Egy hosszas zuhany után, siettem a szobámba mert elfelejtettem bevinni magammal ruhát így csak egy törölközőbe tekertem magam. Amikor beléptem a szobámba azt vettem észre hogy Chris az ágyamon ül.
-Te mit keresel itt?-kérdeztem ledöbbenve.
-Miért foglalkozol Tylerrel?-állt fel az ágyamról majd egyre közelebb jött hozzám. Csak egy szürke melegítőnadrág volt rajta így láthattam,hogy milyen kockás hasa van. Olyan jól nézett ki! Úristen miket beszélek én? Ki kell vernem a fejemből!
-Ezt hogy érted?-kérdeztem zavartan.
-Nem jó ötlet vele foglalkozni! Én tudok róla olyan dolgokat amiket te nem! Ha nem szeretnél bajba keveredni akkor jobb ha elfelejted őt!-mondta. Időközben olyan közel jött hogy már csak centik voltak közöttünk. A szeme a szám és a szemem között cikkázott. Végül csak kikerült és kiment az ajtón.

Hát ez meg jó isten volt?

Elalvás előtt még bepakoltam holnapra és megbeszéltem Tylerrel hogy holnap elém jön és együtt megyünk suliba. Nem foglalkoztam azzal amit Chris mondott.

Este szokás szerint megnéztem egy filmet majd elaludtam.





Sziasztok! Remélem tetszett ez a rész! A következő résznél találkozunk!

Csók:M❤

𝓞𝓷𝓵𝔂 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓨𝓸𝓾Where stories live. Discover now