Capitolul 21

125 3 0
                                    

CHAPTER 21

"Femeile frumoase sunt Raiul

ochiului si Infernul

sufletului"

Alesesem la întâmplare una din cheile  așezate în suport, îndreptându ma spre garaj.

Apasasem micutul buton, iar sunetul produs venise de la una din mașinile mele, pe care nu le mai condusesem  de mult.

Frumosul meu Lamborghini Veneno, parcat in fundul garajului isi aștepta cuminte soferul.

Încă de când luasem permisul anul trecut , tatăl meu imi cumpărase cateva masini care din punctul lui de vedere " n ar trebui conduse de o fata".

Pe restul, le primisem de îndată ce intrasem in organizatie si eram mai mult decât mulțumită știind că dispun de mașini visate de multe persoane.

Ocupasem locul șoferului, apăsând accelerația și părăsind elegant garajul. Făcusem exact asa cum imi propusesem de dimineata, cafeaua mult dorita fiind așezată în suportul din bord.

Odată ajunsă în parcarea liceului, ocupasem unul din putinele locuri de parcare disponibile si ma indreptasem spre clădirea impunătoare cu paharul de cafea in mana.

Imi plimbasem privirea prin multimea de persoane grăbite, lovindu ma de cateva dintre ele, dar reușind intr un final sa ajung in sala amfiteatrului.

Aflasesem de la unul din colegii mei ca directoarea avea de comunicat ceva special claselor de a doisprezecea, așadar acum ma aflam langa prietenii mei, pe cel mai îndepărtat loc din intreaga sala.

Capătul amfiteatrului.

Gălăgia aproape insuportabilă se risipise ca prin minune atunci când sunetul tocurilor directoarei isi făcuseră simțită prezența.

Adoptase o mimică serioasă, alături de o postură mult prea dreapta pentru cineva ce purta niste tocuri de 15 cm, ce păreau extrem de chinuitoare.

- Dupa cum bine stiti, mai este exact o lună jumătate pana la examenele finale, ceea ce înseamnă că rutina voastră ca elevi se va schimba. Oficial incepe pregătirea voastră, pentru a putea fi siguri că luati nota de trecere, daca nu maximă. Așadar, asa cum se intampla de fiecare an, voi veti face orele începând cu ora 16, in amfiteatru si terminând la ora 20.
Veti avea scoala liberă pentru a putea sa va concentrați, făcând doar orele pentru examen, iar daca aveti nevoie de pregătire suplimentară, biblioteca sau profesorii va sunt puși la dispoziție.

Își încheiase discursul, observând diferite sentimente contradictorii pe chipurile elevilor.

Teama, frustrare, nesiguranta trona pe majoritatea chipurilor lor, dar erau si persoane, de altfel ca si mine, care se bucurau.

Nu stiam ca aveam sa schimbam programul atunci când ma inscrisesem la Princeton, dar ma bucura sa aflu ca ma voi axa pe materiile ce ma vor ajuta sa intru la Yale.

După jumătate de oră, in care aflasem ca ne vom împărții in alte amfiteatre, in functie de probele examenelor, directoarea decisese in sfarsit sa isi incheie discursul, nu tocmai scurt.

Ecoul IubiriiWhere stories live. Discover now