Tanıtım

1.9K 116 63
                                    

Eşleri de dahil herkese karşı acımasız olmalarıyla tanınan Malfoy Klanı'nın 2. -en küçük- alfası Draco Malfoy ve yüzyılda bir dünyanın en eşsiz omegasını doğurmakla ünlenen Potter Klanı'nın , alfa abileri ve babalarının gözdesi Harry Potter.

Eğer iki düşman ailenin en küçük varislerinin ruh eşi olduğu ortaya çıkarsa ne olur? Her şeyi belirleyecek olan kader elbet bunu da belirlerdi.

Tüm hakları Harry James Potter-Malfoy'un gözyaşlarında saklıdır.

YN: BİNDİK BİR ALAMETE GİDİOZ KIYAMETEEEE. Hi biçızlar ben yeni queeniniz rlknfmdönföf. Aşkım GoddessSemele dedi ki drarry yaz da okuyalım. Ben dünden razıyım zaten dedim neden olmasın cvhbhvhhbnb. Bu arada bu kitap GoddessSemele ye ithafen yazılmıştır. Yani meleğim ne isterse o olaar ndndjdjdnxn.

Neyse açıklama bu sanırım wattydeki ikinci türkçe drarry omegaverse kurgusu. Herkese hayırlı uğurlu olsun hayalet okuyuculara da sa..

Ayrıca Lily Evans'ı pek sevmem. Daha doğrusu James'ın yanında sevmem odkfkfkxm ama Cissy'le acayip shiplerim onun için kurguda Lily Harry'nin annişi değil halası. Cissy de Dray'ın annişi deill.

Çok boş yaptım sorry hepinizi çko çko öpüyorm. Diğer bölümü çok geçmeden paylaşırııım. Kendinize veri veri iyi bakıııınnnn. Ha bu arada bir drarry catboy yayınlayacağım bu günlerde o da aşkıma ithafen yazılmış bir kurguu profilimden ulaşabilirsinizz.

My Little Omega // Drarry FanficHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin