M.Bölüm 28: VİRANE HİSLER.

6.5K 399 311
                                    

S I N I R: 180 VOTE, 180 YORUM SINIRI GEÇİLMEDİKÇE YENİ BÖLÜM GECİKECEKTİR

Mörhöbööö

Nasılsınız? Ben baya kötü. Bölümü geciktirmeyimde bu yüzdendi. Bir türlü yazıp tamamlayamadım şu bölümü.

Mikser gibiyim şu aralar dhshsjaj

Evettt, geçen bölüm Nazer'in kaza olayının bir kısmından; Oktar'ın, İkbal Hanım'ın, Meryem'in duygusal sahnesinden ve s., ve s.. şeyler öğrendik ve gördük.

Sır ortaya çıktı. ( Aman ne büyük sır Nagehan'dan ve Nazer'den başka herkes biliyordu dhshshsh)

Bundan sonraa kitabın en can alıcı bölümleri ve romantizm dolu bölümleri geliyor❤ Meryem ve Marazali'yi basit bir olayla yaratmayacağım... O bölümlere geldiğimizde yazdığım olay size basit gelebilir ancak benim için basit bir olay olmayacak o. Bu kitap ağır dram, sırlarla ve romantizmle dolu bir kitap. Neyse o bölüme geldiğimizde size güzelce hislerimi anlatacağım.

Meryem'e yeniden bölüm atmaya başladığımda, artık bölüm atma günleri haftada bir kez olmayacak demiştim instgramda 10 ya da 15 gün içerisinde atılacak. 16 gün içerisinde nadir zamanlarda atılabilir; özel hayatımdaki meselelerde, sınırın geçilmemesi gibi durumlarda falan. Böyle normal bölüm atma günlerim (sınır geçilirse eğer ve kendimle ilgili,özel hayatımla ilgili problem olmazsa eğer) 10 gün olacak.

İnanın haftada bir kez atmak beni hem yoruyor, hem de enerjimi sovuruyor. Bu benim sağlığım, enerjim için hem de kitabın sınırlarının geçmesi için iyi bir rakam. Bir çoğunuzun: 'bu ne ya?', 'Böyle kitap mı yazılır' dediğini duyar gibiyim. Ama bu kitap benim.Zaten beni anlayan güzel yürekli okuyucularım anlayışla karşılar 😘❤

10 gün içinde sınır geçilmezse bölüm gecikecek. Bunu size belirtmek isterim. Tek derdim emeğimin karşılığını almak, beni yanlış anlamayın.📍Unutmayalım sınır 180 VOTE, 180 YORUM.

Bölümü caanım okurlarımdan olan meleklerime umutsuzbirkoalaa ve dkrmglu ithaf ediyorum❤

İyi okumalar🌷

İKİNCİ SEZON BÖLÜM 28: ''VİRANE HİSLER

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

İKİNCİ SEZON BÖLÜM 28: ''VİRANE HİSLER.''

🥀

N A G E H A N  E S V E D

Geçmiş beni karanlığında sarıp sarmalıyorken ben o geçmişte boğulmamaya defalarca çalıştım. Acı hatıralar daim kalbimi acıdan burksa da ben hep dik durdum. Asla pes etmedim. Yıkıldım, yıkıldım ve sonda yine yıkıldım ama pes etmeden tek başıma ayağa kalkmayı bildim. Kimseden yardım dilenmedim beni iyileştirsin diye. Çünkü yaralarımı hep kendim sardım, kimseye muhtaç olmadım.

MERYEM (ASKIYA ALINDI)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora