Bunaciunea din parc

145 19 9
                                    

Seungmin, tot singur, se plimba prin parc, cand, deodata, aude un strigat.

Femeie:Koo Chi! Koo Chi, unde esti?

In momentul cand Seungmin aude acea voce de rinocer pe moarte, simte fluturi in stomac. Acea voce ii placea, dar dandu-si seama ca femeia era ocupata, o ignora. Mergea pe langa lac. O mica, dar adanca balta cu apa in care misuna pesti si broaste. Doi pesti se jucau destul de aproape de suprafata. Seungmin ii observase si se uita atent la ei, inca mergand, cand, simte ceva chestie moale si tare in acelasi timp, infipta in pieptul lui deloc lucrat, acesta isi intoarce capul si o vede.

Femeia vietii lui, botoxata, siliconata si data cu o groaza de tuburi de autobronzant. Femeia de plastic il observa si ea pe bunocul din fata ei, vizibil bogat si frumusel, asa ca isi activeaza instinctele de diva sexy si incepe sa se dea la el cu nerusinare.

Lui Seungmin ii placea, cand, vede 2 maini micute in jurul taliei femeii din fata lui si apoi o observa aruncata in lac.

Koo Chi(tipand la ma-sa care plutea in apa):fa cretino, ti-am zis eu sa te dai la barbati? Indraznesti tu sa nu il asculti pe Koo Chi?

Copilul isi ia un sut in fund de la Seungmin si este aruncat in lac de forta bruta din cracul lui idolului.

Seungmin se duce acasa gandindu-se "ce mica-i lumea!"

SausageHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin