Cocosul malefic

165 21 17
                                    

Capitol scris de STAY999

JYP trebuia sa se mute intr-o casa noua si avea nevoie de cineva sa ii mute mobila. Se plimba pe holurile agentiei cand a dat de Jisung care nu era atent si s-a izbit de pieptul lui lucrat de barbat de varsta mijlocie.

JYP(razand):ooo, Jisung, fix pe tine te cautam. Ii iei si pe ceilalti plozi si va duceti la adresa asta sa descarcati niste obiecte. Nu e mult.

Jisung i-a luat pe ceilalti zapaciti si s-au dus toti la adresa data de JYP saracului Jisung. In fata casei era un tir plin cu mobila.

Dupa cateva ore de petrecut descarcand mobila, toti s-au intins pe podea. Nu dupa mult timp, se aud batai in usa, asa ca Felix se duce sa verifice cine e.

Baba neidentificata:trai-ti-ar neamul si familia de boier! Un cocos de-al meu a ajuns miraculos la voi in curte. Poti sa te duci, pupa-ti-as inima, sa mi-l aduci?

Changbin(inca stand pe podea):ce-ai zis cucoana? Nu pupi tu nimic de-al iubitului meu.

Baba i-a mai dat niste indicatii elementare lui Felix, dar el n-a fost atent si s-a dus total nepregatit sa prinda pasarea. Proasta idee. Cocosul a sarit la atac si l-a ciupit.

Indurerat, s-a dus sa se echipeze de lupta. A luat niste genunchere gasite random prin casa, un faras, ca aparatoare de ochi, si drept arma, o tulpina de porumb. Asa s-a dus la lupta.

Isi stranse mana in jurul armei sale in timp ce se uita in curtea plina de iarba lunga pana la brau. Intalnirea cu cocosul a fost neasteptata. Acesta atacand din spate si luandu-l prin surprindere pe saracul baiat. Felix tipa si incepe sa alerge mancand pamantul. Ajuns la loc sigur, isi trage sufletul si merge din nou la atac. Nu se lasa.

Vede cocosul si fuge in coltul curtii, uitandu-se dupa el. La un moment dat, decide sa se uite in jos si vede fiara ciupindu-i genunchera din piciorul drept. Iar incepe sa fuga, fiind urmarit de cocos. Spre amuzamentul celorlalti copii rataciti care se uitau la el si mancau popcorn.

Felix(ingrozit):Changbin, ajuta-ma!

Jeongin se apropie de cei 2 cu o plasa de fluturi in mana

Jeongin:hyung, stai nemiscat.

Felix(iritat):sa stau nemiscat!? Nu vezi ca fiara asta e total dependenta sa isi infiga ciocul in mine!?

Jeongin captureaza fiara feroce facandu-l pe Felix de ras rau de tot. Australianul s-a facut intr-o jumatate de ora de ras mai rau decat s-a facut in intreaga sa viata si se arunca extenuat in iarba deasa.

Changbin:esti in regula, puisor?

Felix:da, sunt bine.

Cei 2 merg in casa pentru a dormi, era destul de tarziu. Fiecare cuplu impartea o camera, da, chiar si Seungmin. Si el avea cea mai faina pereche, cactusul din pod.

Seungmin(prezentandu-si partenerul):e fain, nu ocupa mult spatiu si are tepii misto.

Era ora 12 noaptea cand Chan primeste mesaj sa deschida usa de la intrare. Toata casa era in alerta. Chan isi lua tigaia si se duse la geam. Seungmin isi lua cactusul si se ascunse dupa canapea. Changlix s-au ascuns in dulap. Jisung ia o bucata de lemn si se duce la geamul din bucatarie. Minho isi ia paleta de muste si se aseza langa Jisung. Woojin isi ia o lanterna si o matura si incepu sa cante.

Woojin:suntem Winx fermecate,
Ziua vom salvaaaaaaaa
Noi zburam catre cerul inalt (aaaaaa)
Asa-i cu noi (asa-i cu noi)
Aripi lucesc neincetat (aaaaaaa)
Super sclipici
In jur suvoooooooooi
Si stiu ca in zane magice ai crezut
Cu noi prieteni buni ti-ai facuuuuuut
Suntem Winx fermecate
Ziua vom salvaaaaa
Suntem tari si nu vom plecaaaaaa
De neinvins
Suntem Winx.

Atunci el aprinse lanterna si deschise usa de la intrare. Acolo le vede pe Frumusika1897 si pe fosila.

Woojin:um...sarut mana!

Fosila:puiul meu, Jinyoungie, e aici?

Woojin:nu.

Fosila:oo, atunci scuze de deranj, Wangrin.

Frumusika:o, stai, ala e Seungmin?

Seungmin se taraste pana la scari ingrozit si o tuleste pana in dormitorul lui.

Woojin:nu, acum plecati!

Woojin le inchide usa in nas celor 2 babute si nici n-apuca sa faca 2 pasi ca este imbratisat.

Chan:ai facut bine, puiule. 

Woojin:pui? Unde? Vreau! Chan?

Chan o ia la fuga pana in camera. Cand Woojin ajunge acolo il gaseste invelit, prefacandu-se ca doarme. Woojin isi scoate galeata de pui din ascunzatoarea secreta.

Woojin(in soapta):ce bine ca doarme! Nu imi place sa impart.

SausageWhere stories live. Discover now