097

6.2K 145 40
                                    

[uyarı!: bu bölüm siren head'ten esinlenilmiştir.]

[not!: siren head; Garip görünüşü ve kafasından çıkan çeşitli sesler ile bilinen, sirenleri bağlı metalik bir direkten oluşan uzun gizemli bir insansı yaratıktır. Söylenenlere göre, insanları ona çekmek için tanıdığı veya sevdiği bir kişinin sesini taklit edebilir.]

[uyarı2!: bu bölüm biraz şey bir bölüm, nasıl anlatsam bilmiyorum ama birazcık gerilim vs olabilir. aslında gram gerilim yok ama uyarayım yine.]

Dean Winchester;;

Siren sesi. Birkaç gündür, aralıklarla duyduğun ses buydu. Nedeni ne bilmiyordun, nereden geliyor bilmiyordun. Tek bildiğin şey biraz daha sürerse kulaklarına duymamak için bir şey tıkacağındı.

Bunu ailene veya arkadaşlarına anlatmak istemiştin ama 'deli' lakabı almak ve o bakışlara katlanmak istemiyordun. Bu yüzden, içinde saklıyordun.

"Y/N! Kahvaltı hazır."

Annenin sesini duyduğun zaman örtüyü kafana çektin. Yatağından kalkacak halin yoktu. Tüm gece aralıklı aralıklı duyduğun siren seslerinden sonra uyuyamamıştın.

"Geliyorum!"

Oflayarak kalktıktan sonra aynaya baktın. Dağılmış saçlarına çeki düzen verdikten sonra pijamalarınla kahvaltı etmeye gittin. Fakat bir tuhaflık vardı.

Annen aşağıda değildi ve sen sesi duyduğuna yemin edebilirdin.

"Y/N?!"

Annenin sesini tekrar duyduğun zaman sesi takip etmeye başladın. "Anne?"

"Efendim, Y/N?"

Arkanı döndün sesin geldiği yöne baktın. Karşındaki kişi annendi ama biraz tuhaftı. Yüzü yara içindeydi ve gözlerinden kan akıyordu. Onu böyle görünce çığlık attın.

Kafandaki ağrı ve siren sesi ile uyandın. Etrafına baktın ve odanda olduğunu gördün. Gördüklerinin rüya olduğunu anlayınca nefesini verdin.

"Y/N! Kahvaltı hazır."

Annenin sesiyle ve rüyadan uyanmanın rahatlığıyla gülümsedin. Odandan çıkıp annenin yanına gittin. Onu görünce gülümseyerek ona sarıldın.

"Çok garip bir rüya gördüm!"

Annen sana gülümsedi ve yüzünü yıkayıp kahvaltı yaparken anlatmanı söyledi. Kafanı aşağı yukarı sallayarak onayladın ve lavaboya gittin.

Suyu açtın ve yüzünü yıkamaya başladın. Arkandan ayak seslerini duyuyordun ama annen olduğunu düşünüp aldırmadın. Yüzünü iyice yıkayıp duruladın. Sonra arkanı döndüğün zaman anneni gördün ama rüyandaki ile aynı şekilde.

Yüzü yara içindeydi ve gözlerinden kan akıyordu. Elindeki bıçağı fark edince çığlık attın.

Yine, kafandaki ağrı ve siren sesi ile uyandın. Etrafına hızla göz gezdirdin. Ayağa kalktın ve odanda ileri geri dolaşmaya başladın.

İki defa ardı ardına aynı rüyayı görmüştün ama bunlar artık sana rüya gibi gelmiyordu. Aşağı inersen yine aynı şeyi yaşayacağını biliyordun.

"Y/N! Kahvaltı hazır."

Annenin ya da annene benzeyen şeyin sesini duyunca dolabını açtın. Pijamalarını günlük kıyafetlerle değiştirdin. Yanına telefonunu ve gerekli birkaç şeyi aldın.

"Geliyorum!"

Odanın kapısını açtın ve sessiz olmaya çalışarak kapıya doğru yürüdün. Mutfağa yakınlaştığın zaman nefesini tutup daha sessiz yürümeye başladın. Kapıya ulaşınca ayakkabılarını giydin ve sessizce dışarı çıktın.

₁multifandom ᱬ imagine ✓Where stories live. Discover now