0.2

75 12 0
                                    

Αυτός ο γάμος κυρισετε έγκυρος.

Ο δικαστής ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, έφτιαξε τα έγγραφα του και έληξε την συνεδρίαση.

Η οικογένεια τον Lee είχε αναστατωθει. Κάνεις δεν πίστευε για το τι είχε συμβεί πριν λίγα δευτερόλεπτα.

Οι Jeon αναχώρησαν από την αίθουσα ευχαριστημένοι με το άκουσμα των αποτελεσμάτων και φυσικα το υπεροπτικό βλέμμα δεν έλειπε από την παρουσία τους.

Πώς συνέβη αυτό; Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Ποιός ψήφισε από την οικογένεια μας να γίνει αυτός ο γάμος; Απαιτώ να ακουσω; Ημασταν ίσοι σε αριθμό σήμερα στο δικατσηριο. Δεν το πιστεύω πως ένας από εσάς ψήφισε θετικά. Θα το μάθω και άμα το μάθω θα γίνει χαμος. Αυτός που το έκανε θα υποστεί σκληρές συνέπειες και ότι λέω γίνετε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας.

Ο Lee αποσύρθηκε νευριασμένος από την δικαστική αίθουσα μαζί με την γυναίκα του, η οποία ήξερε ότι θα υποστεί τον θυμό του και τις βλασφημιες του κατά την διάρκεια της επιστροφής στο σπίτι τους.

Είχαν απομείνει μόνο τα δύο αδέρφια στο δικαστηριο. Η Renyeong ήταν έτοιμη να πεθάνει από την στεναχώρια της που θα παντρευόταν αυτόν τον αχρειο, ενώ ο Haechan προσπαθούσε να την καθησυχάσει.

Έλα τώρα Renyeong μην τα παρατάς τόσο εύκολα. Εσύ είσαι δυναμικός χαρακτήρας πρέπει να του αποδείξεις ότι κατέχεις το πάνω χέρι.

Να σου πω την αλήθεια Haechan, πιο πολυ στεναχωριέμαι για εσένα που ήθελες με τόση λαχτάρα να βρίσκεσαι σε αυτήν την θέση, παρά για τον γάμο μου με τον Jungkook. Είσαι τοσο καλοψυχος που ούτε καν μπήκες στο κόπο να σκεφτείς κάποια παγίδα για να τους αποτρέψεις απο την κοινη προεδρια, όπως έκαναν αυτοι καχύποπτα, υποστηρίζοντας γεγονότα και καταστασεις που δεν είχαν βαση.

Δεν πειράζει Ren-

Haechan? Renyeong?

Και οι δύο γύρισαν απότομα. Όταν αντίκρισαν το άτομο που τους είχε φωναξει, έμειναν με το στόμα ανοιχτό .

 Όταν αντίκρισαν το άτομο που τους είχε φωναξει, έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hey guys.
Ήταν καιρός να ανεβάσω καινούριο κεφάλαιο. Αν και μικρό τουλάχιστον ανέβηκε. Ελπίζω να σας αρέσει. Btw πως σας φάνηκε το how you like that?
Εγώ προσωπικά το λάτρεψα.

The President | •Jeon Jungkook Where stories live. Discover now