[2]

168 30 13
                                    

Jungkook view

Vineri ; 23:40 p.m

Stătea pe balcon trăgând cu sete dintr-o țigară. Fusese atât de ocupat în ziua de azi încât asta era a șasea țigară fumată.
Doar în niște bermude comode și la bustul gol vântul ce adia lin afară îl mai liniștea, având mai devreme o discuție aprinsă cu mama lui.

Flashback

Cu câteva minute înainte ajunse și el acasă. Parcă mașina, trântind ușa în spatele său iar un zârnâit de telefon stârnea furtuna.

La numele apelantului scria "Meong-In", acesta fiind numele mamei sale vitrege. Dacă el cu tatăl său nu prea se înțelegeau cu mama vitregă era altă mâncare de pește.

Își dădu ochii peste cap și răspunse :

-"Ce vrei?" deschide ușa leneș și își scoate pantofii lăsându-i aruncați lângă cuier

-"Ce nerespectuos vorbești cu propria mamă, Jungkookie~" acel glas mieros îl zgârie pe creier

-"Mama nu e moartă deci ești doar de umplutură în familie. Acum zi mai repede de ce ai sunat." se opri în fața peretelui complet din sticlă și privi luna ce răsări pe cer

-"Fratele tău se căsătorește așa că ești invitat, desigur la insistențele lui. Dar cu o condiție."

Își lărgi cu o mână cravata prea strânsă de la gât. Chiar trebuia să învețe cum să așeze o amărâtă de cravată.

-"Care e?"

-"Trebuie să vi însoțit de către cineva. Acum că o fi fată sau băiat nu prea îmi pasă, totuși tatăl tău vrea să te vadă și pe tine însurat."

Cuvântul niciodată roia prin mintea lui încă din adolescență când își promise că nu va iubi mai departe pe cineva în viața lui. Totuși această cerere îl făcu' să zacă pe gânduri.

-"Mă mai gândesc." se așeză pe un fotoliu cu un pahar de tărie în cealaltă mână

-"Tictac Jungkookie, ai doar două luni la dispoziție." închise iar după telefonul fusese aruncat pe podea. Oftă a mia oară pe ziua de azi urmând să dea pe gât paharul

End of Flashback

A opta țigară nu își mai făcu' efectul deci întră din nou în casă. În sufragerie porni televizorul pe un post oarecare, așezându-se pe canapea cu laptopul în poală și continuă să lucreze.

Trecură mai multe ore, coroana soarelui parcă apărea pe cer și el se opri umpic din cauza ochilor ce îl usturau prea tare de la ecran.

Își trecuse o mână prin păr, acum gândindu-se la propunerea mamei sale vitrege.

"Trebuie să vi însoțit de către cineva."

Nu îi trecu' prin minte nici un nume al vreunei fete cu care s-a culcat și care ar veni cu el la o nuntă. Toate fiind aventuri de o noapte.

Totuși acel chip angelic a băiatului din magazin îi rămăsese în minte. Mai frumos decât al oricărei fete cu care ieșise. Curios de fel caută site-ul singurei facultăți de artă din Seoul.

Fiancé ¦¦ vkook Kde žijí příběhy. Začni objevovat