Sırrın dilsiz şahitleri: Güller

837 187 635
                                    

27.10.2023 tarihinde bölüm tamamen düzenlenip yeniden yayımlanmıştır. Yeni haliyle bir kez daha okumanızı rica ediyorum.
Keyifli okumalar dilerim...

Keyifli okumalar dilerim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin'in sorusu tüm çalışanları şaşırtmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin'in sorusu tüm çalışanları şaşırtmıştı. O an hepsi birbirine şaşkınca bakarken Rosé başını eğmiş hareketsizce yere bakıyordu. Onun sadece güllerinin yanına gitmeye ihtiyacı vardı, aksi halde kendini şu anki kadar sakin tutamayabilirdi.

"Affedersiniz Bay Park, lakin biz Park Chaeyoung adında birini tanımıyoruz." Dedi Jade.

Ardından Anna sözü devraldı; "Bay Park, bildiğim kadarı ile Park Chaeyoung bu evin eski sahiplerinin kızıydı. Ailesi öldükten sonra köşk ona miras kalmıştı ve o da köşkü babanıza satıp şehre taşınmıştı."

"Ah hayır, hayır. Park Chaeyoung bu köşkün yarısını babama satmış." Gözler sesin geldiği yöne dönmüştü. "Bir kaç gün önce şans eseri öğrendiğime göre, Bayan Park'ın avukatı babam ile anlaşma yaparak, o iş sahibi olup şirketlerinin başına geçtiğinde; iki şirketi birleştirmek şartıyla köşkün yarısını satmış. Bunu bir çeşit depozito gibi de düşünebilirsin." Bay Park'ın büyük oğlu olanları kısaca açıkladığında Jimin ve Jennie de dahil köşkteki herkes duyduklarıyla şaşırırken Rosé, onun bunu düşünebilecek kadar zeki olabildiğine hayret etmişti.

Lakin o zamanlar henüz on iki yaşlarındaydı. Bu sebeple Rosé bu işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyordu. Ve aklına yalnızca bir kişi geliyordu...

"Yani Bayan Chaeyoung şu an burada değil, kastettiğim; burada yaşamıyor değil mi?" Anna olumsuz anlamda başını sallayarak yanıtlamıştı Jimin'in sorusunu. "Hayır Bay Park, biz Park Chaeyoung'u daha önce görmedik bile..."

Bunun üzerine Jimin'in çatılmış kaşları durulmuş gergin yüzü biraz da olsa yatışmıştı. Genç adam kafasını sallayıp çantasını da alarak odasına doğru ilerlemeye başladı. Ardından Jennie de çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyip abisi gibi odasına geçtiğinde Rosé de hiçbir şey düşünmeden hızla bahçeye, güllerin yanına çıkmıştı. O an için, nefes almaya hiç olmadığı kadar ihtiyacı vardı.

Mystery Of The TownWhere stories live. Discover now