💜 21 💜

980 74 344
                                    

Zayn'in Liam'a yaptığı mükemmel doğum günü bittiğinde 5 arkadaş önce oyunlar oynayarak eski günlere, çocukluklarına dönmüşlerdi. Zayn gelen gelmeyen herkesi bir kağıda not almış gelenlerin kendisine olan borcunu silmiş,gelmeyenlere de borcu olduğunu mesaj atmıştı. "Hepsini sikeceğim,güzeller güzeli kocamın doğum gününe gelip hediye getirmek zorundaydılar."

Liam ona tüm gece aşkla bakmıştı. Bakışlarından bile hissedilen bu aşkı acaba nasıl gösteriyor diye merak ediyordu insan. Partide sürekli ikisi beraber bir yerlere gitmiş,saçları dağınık şekilde geri dönmüşlerdi. Diğer üçü de bu görüntüye karşın sürekli gülmüşlerdi.

Diana Liam'a 'İyi ki doğdun canım babam' yazılı onları çizdiği bir kart vermişti. Zayn'de Liam'a kafe,araba ve kızıyla birlikte bir saat almıştı. Liam onları çok sevdiğini ve sahip olduğu en harika şeyler olduklarını söyleyip durmuştu. Harry ve Louis de ayrı hediyeler almışlardı.

Harry,Liam'a bebek bisküvisi almıştı. Bu onların arasında minik bir şakaydı. Louis ise prezervatif almıştı ve Zayn bunu görünce 'Yanlış kişiye aldın' diyerek espri yapmıştı. Niall..onun aldığı hediye en iyisiydi. "İyi ki doğdun Leeroy." Liam uzunca elindeki hediyeye baktı. "Seni sikik penguen bana hayvanat bahçesi ve en güzel restoranda bir yemek fişi mi aldın. Tanrım neden hayvanat bahçesi?"

Zayn kocasının küfür etmesine şaşırırken Niall kahkahalara boğulmuştu. "Hayvanlara bakarken kendini hatırla diye hayatım." Liam gülerken ona hafif bir tokat atmıştı. "Amiplere bakarken seni de hatırlarım bir tanem merak etme." diyip sarıldı ve teşekkür etti.

Her şey bittikten sonra Zayn "Malum olayı yapacağız. Evlerinize dağılın."diyerek herkesi evinden kovmuştu. Niall bugün erkek arkadaşıyla evinde kalacağını söylemiş Harry ve Louis'yi çok şaşırtmıştı. Kendi evlerinde neredeyse ilk defa yalnızlardı. Scorpius gelir gelmez uyumuştu.

"Harry, sana senin tahmin edemeyeceğin kadar çok aşığım." dedi Louis elinde votka ve bardaklarla yatak odasına girip. Harry üstündeki gömleğin üç düğmesini açmış öbürkülerini açmadan gülümseyip kocasının yanağına bir öpücük kondurmuştu. "Tahmin edebilirim Louis." Tüm düğmeleri açıp gömleği kirli sepetine attı.

"Çünkü bende sana o kadar aşığım." Louis bu güzeller güzelini nasıl hakettiğini düşünürken Harry ona yaklaşıp yanağını yaladı. Louis anında geri çekildi ve yanağını sildi. "Pislik." dedi gülerek ve votkayı bardaklara doldurdu.

"O pisliğe parmaklarınla bile sarıldığını unutma Louis." dedi ve göz kırptı Harry. Partide 5 bardak Henri IV Dudognon Heritage Konyak içmişti ve bu içki dünyanın en pahalı konyağı olduğu için Zayn içtiği her bardakta 'Bana tam olarak 1.9 milyon dolar borcun var' diye söylenmişti.

"Hayatım acaba votkayı içmesek mi? Zaten en pahalısı bu da..Miden bu kadar parayı kaldırabilecek mi?" Harry kendisini yüz üstü yatağa attı ve kafasını zorla kaldırıp kocasına baktı. "Bir bardak içeriz? Ya ben ve sen zaten öküz gibi para almıyor muyuz? Ne yapacağız o parayı kıçımıza mı sokacağız?" Louis güldü ve birer bardak doldurdu.

İçtikleri içki yaklaşık 3.7 milyon dolardı. Bazı insanların bırak dudağını uçuklatmayı,kemiğini kıracak kadar pahalıydı ama onlara 50 dolar gibi geliyordu. "Mhm, ne zamandır içmiyordum bunu. Özlemişim." dedi Harry. Onun ve Louis'nin evlerinde en sevdikleri yer içki odalarıydı. Dolaplarca içkileri vardı.

Fiyatlarına,şişelerine ve türlerine göre sıralanıyordu. Marketten bile daha güzeldi oda. Zayn böyle bir odanın saçma olduğunu ama yine de beğendiğini söylüyordu her gördüğünde. Liam ise içkiyi ayda yılda bir içip pahalı içmeyi tercih eden biri olduğu için umursamamıştı. Niall da burda kaldığı her gün içeri girip içki çalıyordu.

lost golden ღ larryWhere stories live. Discover now