*23*

1 1 0
                                    

Podíval jsem se celý červený na něj. Trochu jsem zavrtěl boky abych se uvelebil, a pak jsem si položil hlavu na jeho hruď. Snad usne dřív než mi něco tam dole vzroste.

,, moc tě miluju ty moje princezno. " usmál jsem se a dal mu pusu do vlasů. Užíval jsem si jeho přítomnost a dával mu stovky pusinek do vlasů.

Musel jsem se zahihňat. Připojil jsem se do té pusinkovací války, kterou ovšem na plné čáře vyhrával Maty. Své rty jsem natisknul na ty jeho a už to tak zůstalo. Začali jsme se spolu líbat a já si to maximálně užíval. Jenže pak jsem ucítil jako by mi někdo stisknul zadek. Odtáhnul jsem se. ,,To jsi byl ty?'' Zeptal jsem se s lehkým úsměvem a celý červený čekal na jeho reakci

,, kdo jiný ty trdlo. " zasmál jsem ale jeho tvář vypadala zaraženě.
,, promiň jestli se tě to nějak dotklo moc se omlouvám." začal jsem ze sebe chrlit omluvy.

Znovu jsem ho políbil a tentokrát vášnivěji. ,,Je to jen trochu nové ale moc příjemné. Tohle všechno je příjemné.'' Otočil jsem se na záda a zadeček jakoby vyšpulil. To má za to.

Když se otočil, tak jsem se k němu naklonil a zašeptal.
,, jo a tvůj zadeček je krásně tvarovaný. Je jako nadýchaný obláček. " řekl jsem a dal pu pusinku na jeho ouško.

Vzdychnul jsem. Jsem tu jen v ručníku. Sakra, už se nesmím otočit. Kouknul jsem se na svůj kopeček. To je v háji! Jenom z tohohle se mi postavil!?

Chtěl jsem mu dát pusinku na rameno, ale v tom jsem uviděl jeho bouli pod ručníkem. Neměl jsem slov.
,, m-moc s-se omlouvám lásko. "řekl jsem a vystrašeně. Jsem to ale krypl. Panebože.

Když už to ví tak to je už jedno. Přetočil jsem se na břicho na něj. ,,P...prosím p..pokračuj...je to moc p.. příjemné.'' lehnul jsem si na jeho hruď. Pak si budu muset pomoct.

,, Počkej. "řekl jsem a položil ho na postel. Sedl jsem so na něj obkročmo, a začal líbat jeho krk, a potom i jeho krásnou hruď.
,, jsi krásný." řekl jsem a, a s pusinkováním jsem pokračoval. Posouval jsem se níž a níž a byl jsem u pupíku.

Po každém doteku jeho rtů na mojí kůži jsem vzdychnul. Pusinkoval mě snad všude. Ruce jsem si položil k hlavě a snažil se krotit aby nás nikdo neslyšel.

Když jsem byl skoro u jeho "problému", šibalsky jsem se na něj usmál. Pomaloučku jsem začal stahovat dolů ručník a sledoval jeho reakce.

Podíval jsem se vylekaně na něj. ,,M..Maty to nemusíš.'' Díval jsem se na jeho šibalský úsměv a oči plné chtíče.

,, ale co když právě to chci? " řekl jsem a mrkl na něj.
Sundal jsem ručník, a usmál se. Jeho chloubu jsem olízl po celé jeho délce a vzak si ho do pusy. Užíval jsem si to. A moc. Po chvilce v něm zaškubalo a jeho nadílka. Naplnila mou pusu. Spolkl jsem to a přtulil se k němu .

Sténal jsem ale snažil se to co nejvíce krotit. Poté jsem se udělal. ,,Maty! Omlouvám se. Já nechtěl.'' Omlouval jsem se. ,,Dovol mi prosím tě ti taky pomoct."

,, je to na tobě, ale nemusíš jestli nechceš. " řekl jsem a a políbil ho. Moc ho miluji. Více než cokoli jiného.

Přetočil jsem nás při polibku a já se jazykem sunul níže a níže. Sledoval jsem jeho reakci jestli se mu to líbí

Bylo to příjemné. Mým tělem jako by projížděly vlny elektřiny. Byl jsem jako v nebi. Vzdychal jsem, bylo to úžasné. A ještě k tomu ho ten jeho obličej. Panebože. Miluju ho. Sakra hrozně moc. Ani nešlo popsat jak jsem se cítil. Bylo to sakra úžasné.

Trochu jsem mu vyhrnul kalhoty a to už šlo samo. Ještě jsem mu vyndal varlata z pod kalhot a trochu více stáhnul kalhoty. Chvíli jsem jen špičkou jazyka jezdil po celé délce a potom mu žužlal žalud. Při tom jsem mu mnul varlata.

Byl jsem jako v nebi. Bylo to tak intenzivní.
,, lásko jsi božský" řekl jsem mezi vzdychy. Zaklonil jsem hlavu a užival si to plnými doušky.

Dal jsem si ho celého do úst a držel. Po chvíli jsem začal hýbat hlavou. Jeho vzdychy mi pomáhaly. Volnou rukou jsem ho hladil po podbřišku.

Užíval jsem si to, a cítil jsem že už to dlouho nevydržím. Vzdychal jsem na celé kolo, a chtěl jsem miku upozornit.
,, mi-miki j-já.... Nestihl jsem to doříct a naplnil mu pusu.

Všechno jsem to spolknul. Chutnalo to dobře. Ještě jsem olizoval zbytečky jeho nadílky aby byl zcela čistý.

Pevně jsem ho objal.
,, byl jsi úžasný lásko. "řekl jsem a políbil ho.
,, chci být s tebou navždy." řekl jsem a dal mu pusinku na nos.

,,Já s tebou taky. Chci aby si to tu přežil za každou cenu musíme se vrátit. Nedopustím aby se ti něco stalo." Zavrtal jsem mu obličej do hrudi a zavřel oči.

,, neboj. Vrátíme se oba. Ale zatím si to tady užijeme dokud máme vlastní pokoj a soukromý. " Řekl jsem a vyhoupl si ho na mou hruď.
,, a hajej kocorku." řekl jsem a zasmál se.

,,Nejsem ještě unavený.'' zahihňal jsem se a v klidu si odpočíval jsem na jeho hrudi.

,, no tak dobře. " řekl jsem. Chvilku jsme ještě leželi než jsem usnul. Jeho teplo bylo krásné. Ještě víc jsem si ho k sobě přivynul, a řekl ze spaní. ,, můj méďa!"

Usmál jsem se a udělal si na něm pohodlí. Je krásný, miluji jeho úsměv, oči, starostlivost, to jak je milý.

Gamers/LoversWhere stories live. Discover now