MCU Wanda Može Uništiti Infinity Stones

31 3 3
                                    

Scarlet Witch je ubedljivo najjači superheroj u MCU. Za nju možda i važi ona izreka 'šta te ne ubije, to te ojača' jer je ona jača posle svake tragedije koja iskrsne u njenom nesrećnom životu. Time je postala toliko jaka da može da uništi ono što je sastavilo 'naš' svemir.

Infinity War Je Potvrdio Da Je Wanda Jača Nego Infinity Stones

Wanda je uspela da održi SVE Infinity Stones i da u isto vreme uništi jedan od njih

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wanda je uspela da održi SVE Infinity Stones i da u isto vreme uništi jedan od njih. A da ne pominjem da je doživela nervni slom jer je morala da ubije svog dečka, jedinu osobu koju je imala uz sebe. Znala je da gubi sve ali je imala dovoljno snage i svoje suze je pretvorila u oružje kojim je pobeđivala budućeg vladara čitavog univerzuma. Ova mlada mutantkinja je toliko moćna da je bila u stanju da se suoči i da nadjača silu koja je ubila 90% njenih prijatelja.
Steve Rogers je njoj dodelio zadatak da uništi - reč koju je zaista upotrebio - Infinity Stone čim ga izvade iz glave Vision.
Osim toga, Wanda je upela da savlada Vision, dok je u njegovoj glavi bio Infinity Stone, tokom Civil War. Vision se nije mnogo opirao jer mu se ona sviđala, ali je i sam priznao da ne može uvek da kontroliše moći koje ima zbog uticaja Mind Stone u njegovoj glavi. Znači da se Mind Stone opirao, ali Scarlet Witch ga je 'ućutkala'.

Wanda Je Jača I Od Svih Zlikovaca

Borba koja se odvila između Wande i Thanosove dece je pokazala koliko je ona snažna protiv uvežbanih boraca koji su decenijama trenirali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Borba koja se odvila između Wande i Thanosove dece je pokazala koliko je ona snažna protiv uvežbanih boraca koji su decenijama trenirali. Razaranje Thanosovog mača i neumorno ispaljivanje energetskih lopti na metu pa zatim fizička izdržljivost, govore bez reči da sigurno ne postoji (bar ne još) zlikovac u MCU kojeg Wanda ne bi mogla da savlada.
I sami reditelji filma Infinity War su potvrdili da bi Wanda ubila Thanosa da je imala emocionalne snage da nastavi dalje, ali je, kako smo videli, bila srećna što umire jer je osećala da nema za šta da živi.

Kakav Otac Takva I Ćerka

Otac gospođice (uskoro i gospođe) Maximoff, Magneto, je jedan od najmoćnijih mutanata ikada

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otac gospođice (uskoro i gospođe) Maximoff, Magneto, je jedan od najmoćnijih mutanata ikada. Geni ne lažu - svako dete koje je začeo je nasledilo prilično impresivne sposobnosti, uzevši u obzir i to da su im majke žene ljudskog bića, a ne nosioci X gena.
Osim vatrene krvi, Erik i Wanda imaju još nešto zajedničko - oboje postaju jači po količini bola koji mogu da podnesu. Nije istina da 'ono što vas ubiće će vas sigurno i ojačati' i da svi moramo da prolazimo kroz velike traume kako bi smo kasnije lakše preboleli manje traume, ali ovih dvoje nekako pretvaraju svog bol u gnev i uspevaju da idu dalje. Kako Xavier kaže 'linija između besa i spokoja' je ono što vuče najbolje iz nas. Scarlet Witch je izgleda sama to morala da pronađe i shvati i sebi stvori nešto što će joj pomoći da krene dalje.

Svako ko pati od depresije ili neodlazećeg emocionalnog bola bi trebalo to da nauči. Važno je i da se držite onih koji su vam jedini ostali. Ne znači da će život biti bolji kada se izlečite ali ćete imati snage da se potrudite da načinite život boljim. Pronađite pomoć i započnite hobi. Niste sami.

ZABAVA (Filmovi I Serije) ✔️ (CELA PRVA KNJIGA)Where stories live. Discover now