•7•

1.8K 274 336
                                    

༄༄༄

Jennie'den;

"Bu sahanın bu kadar büyük olabileceğini düşünmemiştim..."

Yan tarafımda duran Taehyung'un dedikleriyle beraber gözlerimi devirdiğimde büyük kapının açılmasıyla beraber de kafamı oraya doğru çevirdim. İçeriye giren müdürü ve de yanındaki hizmetliyi görünce de bıkkınca bir nefes verdim.

"Malzemeleri onlara verin lütfen hanımefendi."

Müdürün yanındaki hizmetliye söyledikleriyle beraber elimize verilen temizlik malzemeleri ile yine ve yeniden gözlerimi devirdiğim sırada, hizmetli ise yanımızdan ayrıldı.

"Eminim ki Jennie, bu temizliği Taehyung'un üzerine yıkmaya çalışacaktın ama tabii ki böyle bir şey yapmana müsaade etmeyeceğim. Bu yüzden siz temizlik yaparken ben de hemen şurada oturup sizi izleyeceğim."

Dedikleriyle beraber hayrete düşmüş bir şekilde güldüğümde yanımdaki Taehyung'un da keyifli bir şekilde sırıttığı fark ettim. "Annemle babam beni bu kadar tanımıyor müdürüm ya, duygulandım resmen..."

Müdür de, Taehyung'da bu dediğime gülerken geçen birkaç saniyenin ardından, "Hadi hadi ağzınız değil de eliniz çalışsın." diyerek tribünlere doğru ilerleyen müdür ile beraber gözlerimi elimdeki temizlik malzemelerine doğru çevirdim.

"Ayrıca, o siktiğimin sahasını da tabii ki sadece sen temizleyeceksin. Bunu da unutma olur mu Kim Taehyung?!"

Taehyung'un kulağıma doğru yaklaşıp alaycı bir ses tonuyla konuşmasıyla beraber gözlerimi devirerek histerik bir şekilde güldüm ve ona doğru döndüm.

"Seni öldürürüm çocuk! Ciddiyim yok ederim seni!"

Dediklerimle beraber dudaklarının kenarı yukarıya doğru kıvrılırken, "Titanik çekmiyoruz çocuklar, ayrılın çabuk! Hem de başlayın artık şu temizliğe!" diyen müdür ile beraber Taehyung'un oldukça yakınımda olduğunu da daha yeni fark edebilmiştim.

Anında her ikimiz de geriye doğru çekilirken, müdür ise keyiflice güldü ve bacak bacak üstüne atarak oturduğu yerde iyice geriye doğru yaslandı. Bu okulda müdür bile normal değilken, öğrencilerin normal olmasını beklemek de oldukça saçmaydı aslında.

Bu temizlikten hiçbir şekilde bir kaçış yolumun olmadığını fark ettiğim için derince bir nefes alıp verdim ve yerleri silmeye koyuldum. Bunun böyle olabileceğini hiç tahmin etmemiştim aslında. Yani müdürün başımızda bekleyeceği aklımın ucundan bile geçmemişti.

Tamam, belki de birçok şeyi takmayan bir insandım ama yine de her seferinde ailemle kavga etmek hiç hoşuma gitmiyordu. Eğer şimdi müdüre karşı çıkarsam yine ailemle kavga etmek zorunda kalacaktım ve bunun böyle olmasını hiç istemiyordum.

"Şu temizlik bitsin ağzını yüzünü dağıtacağım senin Taehyung! İşte o zaman 'Jennie bana yumruk attı' ne demekmiş göreceksin!"

"Boş yapma da şuraları iyi sil, bak hâlâ daha lekeler duruyor."

Dedikleriyle beraber ağzım hafifçe aralanırken şaşkın bir şekilde ona doğru döndüm. "Sen bana boş yapma mı dedin?! Dün eve giderken kafana saksı falan mı düştü yoksa Taehyung? Hayır yani, söylediğim şeyleri unutmuş gibisin de çünkü!"

"Hayır. Sadece bana hiçbir şey yapamayacağını biliyorum, bu yüzden de senden çekinmiyorum Jennie."

"Niye sana hiçbir şey yapamazmışım ki? Babamın oğlu musun sanki?" Bana karşılık gülerek gözlerini devirdiğinde, aklıma takılan şeyle beraber istemsizce kaşlarımı çattım.

Crazy QuadHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin