"Greedy"

67.1K 3K 11.8K
                                    

Merhaba 👋🏻

Nasılsınız?

TaeTaesRules senin ısrarlarına dayanamayıp bugün bitirdim yoksa imkanı yoktu bunu bitirmemin. Eh, sana ithaf ediyorum o zaman 💖💗💗

7k yazdığım ve benim şimdiye dek en çok sevdiğim oneshot ile hoşgeldiniz diyorum o zaman.

Çok uzatmıyorum ayrıca da yoruldum çünkü 😪😪😪

Yanlışlarım veya bir mantık hatam var ise mazur görün 🙏🏻

Keyifli okumalar dilerim 💛💛

Bölüm 1/1 : "Doyumsuz"

Giriş

Jeon Holding'in en genç CEO'su, aynı zamanda işinin eri ve bir taş kadar sert Jeon Jungkook. Duygulardan kendini arındırarak kendini işine veren, 'kalpsiz' adı altında ismi geçen, birçok kez 'en yakışıklı yüz' birinciliklerinden tanınan adam. Birçok genç kızın rüyalarını süsleyen, hayallerde rol rol değişiklikler gösteren genç patronun ilk kez yüzünde açan ufak tebessüm görenleri şaşırtacak kıvamdaydı.

Karakteristik olarak kendini asla göstermeyen bu adam, çalışanlarının tanımladığı kadarı ile duygu yoksunu, kalpsiz ve daha çok aseksüel olarak bilinen birisinden farksızdı. Şirkette sevgililik yasağı koymaya gerek duymayan patronlarına rağmen onun bir kez olsun şirkete 'sevgili' adı altında birisini getirdiğini görmemişlerdi. Aseksüel olduğu düşünülmesinin sebebi buradan kaynaklanırken bazıları ise yalnızca sert biri olduğunu ve işine aşık olduğunu savunuyordu.

Dış görünüş olarak ise Jeon Jungkook, yirmili yaşlarının ortasında olduğunu belli eder gibi fazlaca kalıplı ve şekilli bir vücuda, oldukça temiz bir surata sahipti. Konuşurken ince dudaklarından belli olan iri ön dişleri, daima çatık olan kaşlarının alnında oluşturduğu ince karışıklığa ve çekik olmasına rağmen oldukça iri gözlere sahipti. Yüzüne oranla iri bir burnu olmasına rağmen bu göze batmıyor, ince üst dudağı ve onunla birleşen dolgun alt dudağı ile özleşiyordu adeta. Üzerinden eksik etmediği çeşit çeşit takım elbiseleri ve ara ara çalışırken taktığı, burnunun ucuna düşen kemik gözlükleri vardı. Hayran olunası bir adam olmuş iken kendini bu şekilde duvarlar ardına saklaması birçok kızın ise hayallerini yıkıyordu bir bir.

Seçici bir adamdı Jungkook, öyle her çalışana güvenmez ve benimsemezdi. Hatta sert tavrını sonuna dek korur, temastan ise nefret ederdi olduğunca. Çeşit çeşit sekreter değiştirmiş ve hepsinin sonunun aynı bitişi ise onu git gide öfkelendirmişti. Lakin bundan üç yıl önce o seçmelerde gözüne tutan kişi bir istisna olmuştu her konuda. Üç yıldır yaptığı asistanlık ile Jeon Jungkook'un yanında kalabilen tek çalışan namını ise üzerinde tutuyordu hala.

Jeon Holding'in duygusuz patronunun biricik asistanı; Kim Taehyung.

Animelerden fırlamışçasına sevimli bir suratı, şekilli kalçalarıyla birleşen incecik beli ve kore güzellik ortalamasının üzerindeki bronz teni ile birlikte oldukça güzel bir adamdı. Yirmili yaşlarına yeni girdiği zaman işe başlayan Kim Taehyung, zaman geçtikçe daha da güzelleşmişti. Bu güzelliği şirketteki birçok kişinin ilgi odağı olurken patronlarının da aklındaki karmaşık düşüncelerden bir tanesi haline gelmişti.

boss.Where stories live. Discover now