1

23 4 0
                                    

Universurile paralele. Oare chiar exista?

Lumi aproape identice fata de cea in care traim, dar un simplu detaliu a fost indeajuns pentru a ne schimba toata soarta.

De cand eram mica credeam in aceste lucruri, iar cu cat am crescut am inceput sa ma documentez mai mult. Cum spunea si fizicianul Sean Carroll
"Este absolut posibil să existe mai multe lumi în care am luat decizii diferite",constatand ca o simpla decizie pe care am/ nu am luat-o poate duce la crearea unui univers paralel.

Si chiar asa, daca ar exista universuri paralele, cum am putea sa ajungem in acestea?

Poate renumitele gauri negre din spatiu ne pot conduce catre un univers paralel? Sau poate exista un portal undeva pe acest Pamant pe care guvernul il ascunde de ochii jurnalistilor si oamenilor in general. Exista foarte multe posibilitati legate de acest subiect, insa nu putem trage o concluzie pana in momentul...

Incerc sa scriu ulitmele cuvinte de nenumarate ori, dar stiloul meu ramasese fara cerneala. Mi-am pus caietul cu idei pe noptiera, dupa care m-am intins spre lampa ca sa o sting, dar cu coltul ochiului observ ca am uitat geamul deschis.

-La naiba, nu mai vreau sa ma ridic din pat, am spus in soapta.

M-am mai uitat cateva secunde la geam de parca avea de gand sa se inchida singur si am decis sa il las asa *de zici ca ar fi prima oara cand fac asta*.

Sting lumina dupa care ma bag in patura, il iau pe Buddy in brate si incerc sa imi gasesc o pozitie potrivita pentru dormit. Voiam sa ma ghemuiesc, cum faceam mereu, dar imi era prea cald, asa ca am incercat sa adorm pe spate, cu pilota pusa la capatul patului.

Aud apa.

Ma trezesc crezand ca afara incepuse sa ploua, dar tot ce am vazut era negru. M-am frecat putin la ochi, dupa care am incercat sa imi disting camera, dar nu puteam. Ciudat era faptul ca de sus batea o lumina, exact pe locul unde ma aflam, stand in pat inconjurata de nimic *sau cel putin asa credeam pana atunci*. Ma pun pe marginea patului si vad ca pe podea era un strat mic de apa. Deja eram foarte confuza, credeam ca am iar un vis lucid, voiam sa ma plimb prin acel intuneric, asa ca mi-am pus picioarele pe podea, dar apa rece ca gheata m-a facut sa imi retrag picioarele instantaneu.

Parallel StoriesWhere stories live. Discover now