Cap 14

878 42 5
                                    

       ....mergem în curte lângă balansoar stând chiar mama.

Eu: Ce faci aici mamă ?!

Mama: Credeai că voi rata ziua de naștere a fetei mele !! La mulți ani scumpa mea !!

Colin: Mama ea e Alexa, iar el Terry cumnatul meu !! îi spune făcându-i cu ochiul mamei.

Mama: Tessa are un iubit ? spune uimită.

Terry: Da doamnă !!

Mama: Fugi, pleacă, fugi băiete cât te țin picioarele !! îi spune împingându-l afară din curte.

Eu: Termina îl sperii !! Du-te în casă venim si noi imediat !!

Terry: Mama ta e mereu așa ?!

Eu: Nici nu vrei să știi ce era să pățească ultimul prieten !!

Terry: Chiar așa de rău a fost !!

Colin: Ia pus pistolul la cap și țipa la el să plece cât mai poate !!

         Ii spune amintindu-și ziua aia, apoi începe să râdă. Observ că săracu Terry s-a albit la față când a auzit ce ia spus tâmpitul ăla.

Alexa: Și mama voastră e în mafie ?!

Colin: Nu !! Ei nu îi place să se complice cu mafia, dar în schimb sa antrenat când era de vârsta noastră să lupte, chestii de astea !! Pentru apărare deoarece avem mulți dușmani !!

Mama: Nu intrați în casă copii !? ne întreabă ea.

      Nu mai spunem nimic, iar fiecare mergem în cameră să ducem cumpărăturile, coborâm jos în bucătărie un miros îmbietor ne inundă nasurile, nu am mai mâncat mâncare gătită de când m-am mutat în Londra.

Alexa: Ce bine miroase doamnă Adela !!

Mama: Spune-mi Adela, mă faci să par bătrână dragă !!

Terry: Totul arată delicios Adela !!

       ●●●după 3 zile ●●●

Eu: Asta e cea mai proastă zi !! Dash e cu un an mai mare ca mine, Alexa nu e în clasa mea, iar eu sunt înconjurată numai de dușmani, iar băieți mei ce să mai zic că nici măcar nu sunt prin apropierea mea în caz de sunt atacată de ei dupa ore, mai prost de atât se poate ??

Alexa: Un tip beton vine spre noi !!

        Mă uit să văd cine vine și e chiar Dash foarte nervos, se pare că merge și mai rău de atât.

Eu: Vezi că te-a strigat directorul du-te la el !! se uită ciudat, dar apoi pleacă de lângă mine, nu o pot pune și pe ea în pericol.

          Dash ajunge lângă mine imediat se oprește în fața mea analizându-mă din cap până în picioare, vrând să vadă dacă sunt cu adevărat Tessa, numai când mă uit la expresia feței lui mă ia cu fiori, dacă ar putea bat la pariu că mi-ar trage un glonț în cap. Hmm pare că sa făcut mai drăguț de când nu l-am mai văzut, arată mai bine și se observă că a tras de fiare mai mult, îi pot atinge pătrățele alea apetisante ?? să îmi dea cineva o palmă pentru că încep să delirez. Ce nebună ar dezvolta din nou sentimente pentru unicul dușman din viața ei, se pare că nebuna aia sunt chiar eu, dar sunt împreună cu Terry se comportă frumos cu mine mă iubește și eu îl iubesc din câte știu, nu ? oare ar trebui să îi spun eu ceva încă se holbeaza la mine idiotul.

Dash: Cum de trăiești ?

Eu: Cel de sus ține cu mine !!

Dash: Nu pentru mult timp !!

Eu: Zici tu !! O să trăiesc de acu' încolo foarte mult pisi !!

Dash: Jigodie !! îmi spune nervos.

Eu: Potaie !! îi răspund imediat.

      "Iar ultimele două eleve din clasa a 11-e sunt Tamara Tessa Hall cu Theresa Catlin Martinez.... "


Eu: Dar cu voi se pare că nu ține deloc cel de sus, ar trebui să ai grijă de acuma, cine știe după Tarak poate urmează surioara ta !!

         Pentru o clipă a rămas uimit, probabil nu se aștepta să primească vestea despre Tarak.

Dash: Tu l-ai ucis pe Tarak ?! Din cauza voastră am pierdut transportul !!

Eu: Vezi că știi și tu !! Din păcate moartea lui Tarak a fost prea rapidă, el trebuia să moară în mașina cuprinsă de flăcări, dar schimbare de plan ce pot face acuma !! îi spun pasivă.

Dash: Te voi nenoroci pentru ce ne-ai facut !! îmi spune nervos. Vei suferi de două ori mai mult decât noi, ții voi lua pe toți cei dragi de lângă tine !! mă amenință ridicând tonul, atrăgând câteva priviri spre noi inclusiv pe cele a prietenilor lui.

Eu: Mult noroc cu asta și vezi că se holbează lumea la noi dragule !!

        Nu îmi adresează nici un cuvânt apoi pleacă în direcția de unde a venit, phiuuu oare am părut dură, deja încep să mă satur să omor nevinovați, unchiul Dean dacă le poartă ură familiei Martinez ar trebui să își rezolve singur problemele, dacă nu îmi dădea bani frumoși probabil acuma aș fi avut o șansă cu Dash, îmi pare rău mătușă. Vreau o viață normală ca restul oamenilor, fără mafie, fără misiuni, fără crime, o viață decentă cu o familie frumoasă, dar nu voi avea parte de asta niciodată, cel mai probabil voi muri de mâna lu' Dash sau printr-o misiune. Si cel mai important lucru nu vreau să fiu reîncarnearea nimănui.

Dean - prietenul Tessei Hall de la pista de curse, personaj din prima carte.

ReîncarnareaWhere stories live. Discover now