REGULI + FORMULAR

109 4 1
                                    

                                                             MODELE     

                                                             MODELE     

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

                                                           REGULI

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

                                                           REGULI


01. Deoarece fac aceste coperți în timpul meu liber, nu vă promit că le voi finaliza în cel mai scurt timp  posibil. Așa că vă rog să nu  întrebați "când e gata coperta?" sau "cât mai  trebuie să aștept?"

02. Nu există forme de plată, însă sunteți obligați să îmi oferiți credit în descrierea cărții. Voi verifica acest lucru.

03. Vă rog să folosiți coperta cel puțin o săptămână în semn de respect pentru munca mea.

04. Cartea trbuie să aibă cel puțin 2 capitole (inclusiv prolog) publicate. Distribuția, trailer-ul etc. nu se pun! Pentru a mă asigura că ați citit amănunțit, introduceți în formular cât mai subtil parola "descântec". Într-o frază, spre exemplu. Aceasta se va schimba periodic.

05. Completați formularul cât mai detaliat posibil. Eu nu pot citi minți și nu îmi pot da seama cum vreți voi să arate coperta, așa că o voi face din perspectiva mea atunci când informațiile sunt minime. Iar în acest caz, rezultatul s-ar putea să nu rezoneze cu ceea ce vă doriți voi.

06. Voi reface coperta o singură dată. Așa că dacă vreți să o refac, explicați-mi clar ce vreți să schimb.

07. Dacă vreți să schimb ceva la copertă, trebuie să îmi spuneți maxim după două zile de la postarea acesteia în cover shop. Pentru că de obicei, șterg PSD-urile sau alte fișiere după câteva zile și dacă îmi cereți să refac coperta după o săptămână, resursele folosite au dispărut și eu nu voi începe să fac coperta de la 0.



                                                                  FORMULAR

Titlu: 

Autor: (încercați să folosiți nume & prenume)

Descriere/un mic sumar al cărții:

Personaje ȘI/SAU obiecte: (personajele pot fi celebrități sau puteți să îmi descrieți aspectul acestora și eu voi căuta modele. Dar vă sfătuiesc să folosiți mai degrabă celebrități pentru că este posibil ca alegerea mea să nu rezoneze cu modul în care voi vă imaginați personajele)

Temă: light sau dark

*Culori predominate:

* Idei: (dacă aveți o idee deja formată vizavi de cum doriți să arate coperta sau ce elemente să conțină, puteți relata în detaliu aici)

*Model/e: (dacă aveți o sursă de inspirație pentru coperta voastră, o copertă sau mai multe deja existente, puteți să îmi lăsați link aici să îmi formez o părere)

Ceea ce este marcat cu * este opțional.

BLACKFIRE︱cover shopUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum