CPA • 1

380 47 217
                                    

23 Aralık 2019 03:47

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

23 Aralık 2019
03:47

Keskin soğuğa inat, Tarlabaşı'nın harabe sokaklarında, üzerinde kalçasını zor örten bir bez parçasıyla titreye titreye ilerliyordu genç kadın. Kolundaki geniş çantaya sıkı sıkıya sarılmış, korumaya çalışır bir edası vardı. Saçları biraz dağılmış, makyajı akmıştı. Dudakları tahriş olmuş, ruju çenesine kadar yayılmıştı. Tırnaklarındaki ojelerini kemirmekten yarısı silinmiş, diğer yarısı da emaneten kalmıştı. Tüm bunlara rağmen tek bakışla doyulmayacak kadar güzeldi.

Yokuşun önüne gelince durdu. Tırmanması gereken yokuş dikti, biliyordu. Ayağındaki, denge kurmasını zorlaştıran o yüksek topuklu ayakkabıkarı çıkardı ve onları da çantasına attı. Şimdi biraz daha özüne inmişti.

Nihayet gelebildiği ucube dairenin arka merdivenlerini tırmandı. Buralar artık yuvası olmuştu. İçeride elinde sigarasıyla film izleyen kadına selam verdi. Ardından çantasında sakladıklarını bir bir önüne koydu.

"Hasılat."

"Sen benim en yeteneklimsin! En gözdemsin Alev. Buraların benden sonraki tanrıçası sen olacaksın."

"Bu adamla bir daha iş yapmak istemiyorum. Hırçın ve saldırgan."

Kadını takmamıştı Alev. Gözünü boyamasına izin vermemişti.

"Ne demek istemiyorum? Demir bizim en kallavi müşterimiz. Onu bir tek sen zaptedebiliyorsun, aptallaşma."

"Adamı soyup soğana çevirdim Nuran Abla, yine de ben yine de ben! Saplantı haline gelirse ne olur benim halim?"

"Alev saçmalıyorsun tatlım. Anlıyorum korkularını fakat o adam istese en pahalı eskortları alır altına. Peki şimdi kimi alıyor, seni! Çünkü sana karşı kayıtsız kalamıyor, zayıf yönüsün. Ve ona istediğini vermen karşılığında hırsızlıklarına göz yumuyor. Daha iyisini bulmamız imkansız."

"Nuran Abla çok canımı acıtıyor, şiddet uyguluyor adam! Şu halime bak!" Saçlarını savurup gerdanını açtı Alev. Boynunda morartılar, diş izleri ve yer yer kanlar vardı. Kollarında el ve tırnak izleri, sırtında kırbaç yaraları...

"Her zevkin acısı vardır güzelim. Hadi al paranı da geç dinlen."

"Para da istemiyorum, dinlenmekte istemiyorum, o adamın kırbaçları altında inlemek de istemiyorum, bir daha hırsızlık yapmak da istemiyorum! Batsın işiniz de algınız da! Siktirolup gidiyorum ben!"

Ardına bile bakmadan kaçtı oradan. Altı yıldır bu çileyi çekmekten bıkmış, yorulmuştu. Bedenini teşhir ederek üç kuruşluk adamların zevklerini tatmin etmeyecek, onuruyla yaşamanın yolunu bulacaktı.

Yaşayabilseydi...

23 Aralık 2019
17: 58

Cinayetin Perde Arkası I [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin