unknown number

812 92 63
                                    

Telefonumun titreme sesi ile kafama bastırmakta olduğum yastığı bir kenara attım ve telefonumu uzanırken elime aldım.

Bildirim yabancı bir numaradandı

"Annen benimle ilgili sorular sordu mu bari? :,)"

Bir kaşımı kaldırdım ve uzun bir süre cevap vermeden düşündüm.Sonra aklıma kapıda ben eve girmeden önce konuştuğum Finn geldi onun dışında annem ile ilgili kimseye bir şey söylememiştim bugün.

"Finn sen misin?" yazdım ve cevap bekledim.

Bir dakikadan kısa bir sürede telefonuma yeniden bildirim gelmişti.

"Ta kendisiyim *göz kırpan emoji*"

Numaramı nerden bulmuştu ki?

"Numaramı nerden aldın sen??" merak etmiştim.

"Nerden bulduğum da bende kalsın :)" Hayatımda Finn kadar inatçı birini görmedim sanırım.Tabii kendim dışında :).

"Bir ay yalnız kalıcam sanırım"

"Neden?"

"Annem ve babam bir aylığına yurt içinde iş teklifi için başka şehire gidecek."

"Yalnız kalmayı becerebilir misin ki djüğdsapdğefkojfs"

"Haha çok komikk (!)"

"Bu arada,annem seninle ilgili bir şey sormadı.Ama sanırım seni sevmiş gibi gözüküyor,maalesef."

Dur bir saniye,ben neden maalesef yazdım ki?Yani bana yardım etmişti,ama o cezaya kalmamızın nedeni de oydu.

"Finn bak,sana çok minnettarım.Beni orada bırakmadın.Ama bence artık görüşmeyelim böyle ikimiz için de en iyisi olur..."


"Sen öyle istiyosan,tamam iyi geceler."

"iyi geceler..."

O sırada üstümdeki giysiye bir damla göz yaşı düştü.Ve ardından bir tane daha.Ağlıyor muydum?Belkide tek yakın arkadaşımın Noah olmasının nedeni de buydu;etrafımdaki insanları kendimden uzaklaştırıyordum.

Ama Finn gibi birisi ile arkadaş olmak ne kadar doğru emin değilim.Benim üstüme saçma bahisler kurabilir belki de beni üzebilir.Yani en azından dizilerde hep öyle olur.


------------

"Nerede bu çocuk ya?" okul girişinde çaresizce Noah'yı arıyordum.Sabah dersten 20 dakika önce genelde burada buluşurduk.Telefonumu bu sefer okula getirmiştim çünkü annemler zorlamıştı.Telefonumu okula götüren tiplerden değildim normalde.Annemlere sabah veda etmiştim ve okul bittiğinde onları aramamı tembihlediler.Telefonumu pantolonumun -evet bu sefer pantolon giymiştim- cebinden çıkardım ve Noah'ya "neredesin?" diye mesaj atmıştım.Tek tikte kalmıştı mesaj.O da mı uyuya kalmıştı acaba?Of Noah ya.Okula girip onu aramaya başladım.Tekrar okulun dışında çıktım ve okulun arkasındaki boş alana doğru yürümeye başladım.Belki de orada oturup yemek yiyordu...


Arka bahçeye vardığımda etrafa baktım ve gördüğüm şeye gözüm takılmıştı.Orada öylece kalakalmıştım.Okuldaki başka bir popüler kız olan Lea,Finn Wolfhard ile duvarın kenarında öpüşüyordu.

Ne yapacağımı bilmiyordum.Finn'in kafası sanki bana dönücekmiş gibi hissettim o yüzden okulun ön tarafına doğru koşmaya başladım.Gözlerim dolmuştu.Gözlerimi sildim ve burnumu çektim.Sınıfa girdim.Noah'yı en arka sırada uyuklarken buldum.Daha ders başlamadığı için rahattım.Noah'yı görünce gülümsedim ve onun oturduğu sırada onun yanına geçtim.Ben de onun gibi ellerimin arasına kafamı koymuştum ve ona dönüp ona sarıldım.Beni bu yaşıma kadar yüzüstü bırakmayan tek arkadaşımdı sanırım.

Noah uynadı ve bana baktı "Ne ara geldin kız?"

"Bir ara geldim işte.

Noah beni süzdü "Etek giymemişsin bakıyorum" gülmeye başladı.

Noah'nın kolundan onu dürttüm "Of Noah kes şunu!O eteğin benim gardrobumda olması bile hataydı."

"Yakışmıştı bence yani seni tek kız gibi gösteren şey etek olmuştu" hala gülüyordu ve sinirimi bozmaya başladı ama bende kendimi tutamayıp gülmeye başladım.

O sırada kapıdan dört kişi girmişti.Biri en önde duran ve herkesin dikkatini çeken Finn,diğerleri ise onun arkadaşlarıydı.Ona bakınca göz göze geldik.İkimizin de yüzü düştü.Ben gözlerimi geri Noah'ya çevirdim.Finn ve bir arkadaşı ise yanımızdaki masaya oturdular.Finn benim tarafıma yani masanın sol kısmına oturmuştu.Ona bakmasam bile çantasını yere koyma sesini duyduğum için anlamıştım benim tarafıma oturduğunu.

--------------

Matematik öğretmenimiz sınıfa geldi ve klasik günaydınlaştık.Bütün ders boyunca Noah ile konuştum çünkü matematik ile ilgili bu haftada bir sürü not almıştım ve zaten ders çok sıkıcı olduğu için umursamadım bile.Zil çaldığında yüzüme bir gülümseme geldi çünkü çok sıkılmıştım artık.Noah ile dolaplarımıza geldik.Dolaplarımız yan yanaydı.Matematik kitaplarımı dolabıma bıraktım."Sonraki ders ne?" dedim Noah'ya dönerek."Sonraki dersi nasıl unutursun yaa!Beden dersi :)" gülümsedi ama ben tersine kaşlarım çatıktı ve ağzım açıktı."Ya ben nasıl unuttum!"

"Umarım eşofman getirmişsindir" dedi Noah.

Ben kafamı olumsuz şekilde salladım "Ya sende yedek falan varmııı?"

"Maalesef yok.Nasıl unutursun kızım salak mısın sen?"

"Ya derste bahsetmiştim ya,annemleri uğurlamıştım o yüzden aklımdan çıkıvermiş of!"

"Kızların birinden iste?"

"Ya kim verecek ki uf.Ben soyunma odasına gidip sorarım yinede."

"iyi tamam spor salonunda görüşürüz."

"görüşürüüz" Noah'ya havadan öpücük yolladım ve soyunma odasına ilerlemeye başladım.

-------------

eed bu da bölüm sonuydu aşkolar oy (vote) atmayı unutmayıınn baysss <3










































it just started with a skirt | fillieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora