•20•

520 58 19
                                    

Bugün mezun oluyorlardı. Koskoca 7 yılı geride bırakmışlardı mezun olmaları onları tabikide üzüyordu. Bu şatoda ne kadar çok anıları vardı bazıları kötü bazıları iyiydi. Birazdan son kez Hogwarts trenine bineceklerdi.

Mezun olmak istemeselerde artık onlarda büyücülük dünyası için savaşmalılardı. Hepsi teker teker Profesörleri ile vedalaştılar, ortak salonları ile vedalaştılar -James Quidditch sahası ile de vedalaştı-  James tedirgindi nedeni ise Lily'e evlenme teklifi edecek olması idi. Evet henüz çok küçüktüler ama ne olacağı belli değildi, Voldemort ile savaşırken ne olacağı belli değildi.

Sirius ve Remus James'i neşelendirmeye çalışıyorlardı. Lily,Marlene,Dorcas ve Dora oğlanların yanına geldi hepsinin gözleri yaşlı idi. Hepsi kompartmana bindiler Lily James'in tedirgin olduğunu anladı ve elini tuttu güven verircesine. Lily James'in ne için tedirgin olduğunu bilmiyordu ama ne olursa olsun onun yanında olacağını belli etmek istemişti.

James kanında olan Gryffindor cesareti ile aniden ayağa kalktı ve Lily'nin karşına geçti. Yavaşça eğildi ve cebinden yüzük kutusunu çıkardı. Lily ne olduğunu anlamıştı biraz şaşkın birazda mutluydu gözlerinin dolduğunu fark etti.

Marlene'nın karşısındaki görüntü içini ısıtmıştı. Sirius bu görüntünün 7 yıldır James'in hayali olduğunu biliyordu, ama asla gerçek olacağını düşünmemişti.

James Lily'nin yaşlarla dolmuş gözlerine baktı ve konuşmasına başladı "Lily,çiçeğim,ilk aşkım sana evlenme teklifi etmek 1.sınıftan beri hayalimdi. Son yıllarda bu hayalimin gerçekleşeceğine inancım çok azalmıştı çünkü beni sevmeyeceğine o kadar inanmıştım ki. Ama işte kader ikimizde birbirimizi deliler gibi seviyoruz ve ben şu an sana evlenme teklifi ediyorum. Lily Evans, Lily Potter olmak ister misin? Benimle evlenir misin?"

Lily'nin resmen nutku tutulmuştu. Arkalarında onları izleyen arkadaşlarının da nutku tutulmuştu hiç kimse James Potter'dan böyle bir konuşma beklemiyordu. Lily James'e sıkıca sarıldı ve "Evet,Lily Potter olmak çok isterim" dedi.

İkisi birbirlerine sıkıca sarıldılar. İkisi sarılmayı bırakınca Marlene,Sirius,Remus,Dora ve Dorcas tarafından koca bir sarılmaya maruz kaldılar.  O zaman anladılar bu 7 kişi asla ayrılmayacaktı taki ölüm onları ayırana dek.

  O zaman anladılar bu 7 kişi asla ayrılmayacaktı taki ölüm onları ayırana dek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İnanamıyorum resmen bu kitapta bitti. Bence final bölümü güzel bir bölüm oldu ölümlerini yazmak istemezdim açıkçası.
Öncelikle oy verdiğiniz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Sizi seviyorum başka kitaplarda görüşmek üzere ❤️👋🏻

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝙬𝙚 𝙘𝙖𝙣 𝙗𝙚 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙨 • 𝘑𝘪𝘭𝘺,𝘵𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘨Where stories live. Discover now