Előszó

738 38 19
                                    

A nevem Katniss Lily Potter. Hogy a drága nevem áldás-e vagy átok? Óh, én az utóbbira szavazok. Szívesen átadom neked kedves olvasó, hogyha úgy gondolod viselni bírod. Gyerekkoromban még jó volt, mondjuk. Hupszi! Az nem is volt! Na jó, azért valamennyire mégis. Bár, hogy azért lenne vita partnerem ebben a témában ahhoz kétség sem fér. De nem erről kéne beszéljek. Dumbledore küldött. Azt akarja, hogy egy legyél közülünk. Vállalod?

Ha nem, ne is olvass tovább! Nem neked való amit most mondani fogok! Higgy nekem!

Egy csomó hősies butaság! S mindez miért? Hogy a drága VOLDI végre HOLT legyen.

Tovább mertél olvasni? Ja, hogy te maradsz is. Hát, jó. Nekem mindegy. A te életed. Úgy vigyáz, hogy mindig van választásod. Mindig van legalább két ösvény. Te döntésed, te életed. Én már döntöttem. Ne az én döntésem alapján ítélj. Legyen saját okod.

Még mindig itt vagy? Heuréka! Ezek szerint az öreg megint jól választott... fene a gusztusát! - ja, ezt nem rád értettem! Hanem az újabb adag citromporra amit mellettem megbontott.

Na mármost, hogyha ezek után is úgy döntöttél, hogy csatlakozol, van néhány dolog amit meg kell beszélnünk.

No. 1- Ha azt mondja neked bármelyik Rend tag, hogy jössz, akkor te nem gondolkozol. Jössz.

No. 2 -  Rend főnöke mondd valamit az szentírás. Nyílván egy olyan szervezett vagyunk akik elfogadják javaslatokat. Nem másoljuk a sötét oldalt. Nem ránk vallana.

No. 3 - Ha bármit látsz, hallasz vagy teszel ne csigázz elmondani! Lehet jó vagy rossz. Híresek vagyunk a megértésünkről. Vagyis ha nem is épp mi legalább a vezetőnk. Hiszünk a második esélyben. Mert mindenki megérdemli.

No. 4 - Hú de sok szabály van... Hopsz ezt nem ide. Tehát, csak akkor lépj be, hogyha képes vagy feláldozni az életed a nagyobb jóért.

No. 5 - Egy célunk van. Legyőzni Voldemortot. Se több se kevesebb. Ne akarj olyan ámokfutásba kezdeni mint ő. Nem érné meg.

És ennyi volna. Asszem. Sac per kábé... Vagy mit tom én!

Szóval már csak annyi a dolgunk, hogy válasz magadnak egy esketőt, válaszolj a feltett kérdéseire és mondd utána a szöveget. Ha segítek vele, megmutatom az enyémet. Add a kezed! És hunyd le a szemed. Az segít!

FEKETE ANGYAL - AZ ELVESZETT IKER III. (Harry Potter fanfiction) BEFEJEZETWhere stories live. Discover now