1 - Cazarea ! 😬

9 1 0
                                    

ASCULTATI MELODIA IN TIMP CE CITITI! ;)

-Misca-te mai repede Pălugo!!!!!

Dap.Si asta sunt eu, cine este Păluga? Ah,doar fratele meu prost care tocmai s-a oprit la un stand de înghețată să își cumpere una,culmea sora mea mai mică nu face mofturi,dar el parca este un copil mic. Of...Ce mă fac eu cu el? Cum am ajuns aici? Ah,păi usor..Acesta este al 5-lea an cănd venim aici, iar prima dată pentru surioara mea mică care acum râde de pămpălăul meu de frate care este plin de înghețată cu aroma de ciocolată pe botul lui de pălugă.

Am așteptat atât de mult acest moment,am convins-o si pe mama să o lase pe Iza spunand-ui că va fii in plină siguranță, iar după o săptămănă am convins-o,da o saptamana..mama poate fii dificilă uneori,dar cui ii pasa acum? Voi petrece aici 4 luni. Acum ne aflăm în luna Mai tocmai ce am înplinit 18 ani si ma simt atât de bine,in sfarsit nu voi mai fii numită pitica,hă iau-zi la ei. Daca mai aud porecla asta ma jur ca ii strâng de gât.

Abia astept sa o vad si pe Maria, cea mai buna prietena de care mi-a fost extrem de dor chiar dacă nu am mai vazut-o de la anul nou ea venind la noi. Nu este o mare distanță,dar nici mica nu este : 300 km. Chiar dacă vorbim in fiecare zi pe camera.

Am stat cam 14 ore in tren vorbind cu ea la telefon si râzând de fratele meu care dormea si sforaia cu balele la gura,iar surioara mea mai mica peste el.

Chiar dacă mai am 13% baterie,ce pot spune este rezistent telefonul.Sa revenim la realitate.

-Aiden,cati ani ai? Am întrebat deja exasperata.

-5? Ma intreaba cu un zâmbet inocent.

Nu,nu,cu mine nu iti merge!

- Nu stiu,la cat de prost esti cred ca ai 3. Am spus zâmbind la fel de inocent,dar revenindu-mi imediat.

-Oh,hai surioara stiu ca vrei si tuuu. Spune zâmbind draceste. (Nu va gânditi la prostii)

- In primul rand sterge-te la gura ca ai mâncat destul rahat azi,spun abtinandu-ma de a nu bufni într-un ras atunci cand i-a dispărut zâmbetul. Se pare ca Iza deja râde având deja lacrimi în ochi,in al doilea rand eu zic sa ne mișcăm pentru ca daca iti amintești in tabara Izei stingerea este la opt si mai sunt 15 minute pana atunci. In comparatie cu noi este la 00:00. Iar in al treilea rand misca-te in fata si cară bagajele lui Iza in cabana ei.

După ce a bolborosit cateva cuvinte pe limba lui s-a dus si a luat cele două valize ale Izei si le-a dus în cabana ei. Se para ca mica printesa are ceva haine.Vorbeste aia care are 4. Hey,spre apărarea mea una este plină de mâncare,absorbante si biguri. ups. Sunt fata,bine?

Între timp am luat pentru mine si Iza cate o înghețată pentru ea cu capsuni preferata ei,iar pentru mine cu cocos si vanilie preferatele mele.Da,da stiu combinație ciudata.

Cand a aparut fratele meu am ascuns repede înghețată in spate si am zâmbit inocent,iar dupa am izbucnit toți trei într-un ras nebun.

-Stiu ca aveti înghețată in spate,asa ca nu le mai ascundeti uratelor. Spune prefacandu-se supărat.

- Bine mai Palugo,vorbim noi mai încolo.Spun indreptand doua degete spre ochii mei si dupa spre ai lui adică sunt cu ochii pe el. El doar isi da doar ochii peste cap.

-Iti cauti creierul? Degeaba,nu o sa il găsesti prea curând. Spun continuând să imi mănânc inghetata.

-Hai taci,deci Iza...se intoarce spre ea și continuă cu un zâmbet. Daca ai nevoie de ceva sa mergi la sora ta,iar daca cineva se ia de tine sa vii la mine ca le dau eu o lecție bine? Ea da doar din cap si il îmbrățișează.

Pff....auzi la el ,,le dau o lectie" nu a fost in stare sa omoare un păianjen care era in WC-ul bunicii de la tara,ca a venit după mine sa il omor. Fatalau. (Dana Budeanu check)

- Da Iza, daca ai nevoie ca cineva sa omoare un păianjen sa mergi la el ca o ia la fugă spre casă pe jos. Spun aplecandu-ma si eu spre ea ea și pupand-o pe obraz.

-Hihi,bine voi avea grija.Aveti si voi grija mai ales tu Aiden sa nu aduci vreo curvă pe acolo sa o lasi gravidă,bine? NOAPTE BUNA .spune zâmbind si intra in cabana lasandu-ne complet șocați de ceea ce a spus.

- Vezi,daca vorbești numai prostii pe lângă ea.Esti o Pălugă proasta. Ii spun inca surprinsă.

-O,mai taci de parca nu a auzit asta de la tine. Cu curvă si plus ca ea stie mai multe decât noi asa ca taci. Imi spune triumfător si se duce spre tabără noastra. Ah,si noapte bună surioara. Spune si dispare din peisaj.

După ce am mai stat cateva minute m-am îndreptat si eu spre cabana mea taraind bagajele dupa mine,cei care treceau pe lângă mine se uitau de zici ca au văzut un extraterestru gravid.

Nici nu am intrat bine sa sunt trasa într-o îmbrățișare de urs si trântita pe jos de către:tobele va rog.............Mariaaaaaa.

După ce ne-am îmbrățișat și pupat,mi-am pus hainele in dulapul imens si lucrurile precum samponul,gelul de dus,absorbantele,machiajele, etc. in baie.

Am făcut o baie relaxanta,iar dupa ce m-am îmbrăcat în pijamale m-am pus la culcare la ora 23:00 dupa o zii lungă merit si eu putina odihna maine va fii o zii luuuuunga. Imediat ce m-am pus in pat am adormit.Visand la ziua de maine.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Buna,bună.
Ce părere aveți pana acum despre carte? Va place?.....Stiu ca nu sunt vreo scriitoare dar am dat tot ce am putut.Sper sa va fie plăcut


Data si ora când am scris capitolul
Data: 19.07.2020
Ora: 01:16 dimineață.

Ne vedem data viitoare. Paaaaa
(1036 de cuvinte)

Tabăra De Vară (HARRY STYLES)Where stories live. Discover now