2 - Întâlnirea si cearta

7 1 0
                                    

A venit si dimineața,mult prea repede. Este ora 08:00,am dormit doar 9 ore.
Iar eu deobicei dorm 12 ore deci nu este ceva normal.

In fine. M-am îndreptat spre dulap am luat ce îmi trebuia și am intrat in baie.
Mi-am lăsat hainele sa cadă pe gresia rece și m-am băgat imediat în duș relaxandu-ma constant,am inceput să mă gândesc pe cine voi întâlni astăzi,cu siguranță pe prietenii mei de aici adică : Kara,Josh,Mara și Kevin.

Kara este o fata inocenta...jucăușă și este cam îndrăgostită de Josh.

Cine este Josh?

Josh este cel care are responsabilitatea de a avea grija de noi,adică...este ca un fel de învățător pentru noi...este amuzant,dar când vine vorba de întârzierea doar dintr-o singura privire te poate omorî.

Chiar dacă toți avem aceeași vârstă el este cel mai matur dintre toți.

Mara este și ea o fata normala cu o viață normală și este împreună cu Kevin de 1 an,sincer datorită mie ei s-au cuplat.

Sa va explic, anul trecut când jucam adevăr sau provocare,un joc pe care îl jucam in fiecare duminica la focul de tabără.

Am provocat-o pe Mara să îl sărute pe Kevin știind că amândoi se plac,dar nu aveau curajul să recunoască.
Și de atunci au început să fie împreună recunoscând până la urmă amândoi.

În aceeași situație pot spune că este și Maria cu Pălugă de fratele meu,se plac amandoi,dar din cauza lui fratele meu care umbla sub fiecare fusta niciunul nu recunoaste... Of,of dragostea asta.

Spre deosebire de ei,eu până acum nu am avut niciun iubit sau vreun Crush.

Deci sunt bine până acum.

Ah,și cum sa uit și de figuranta taberei?

Kira o cățea, probabil că părinții ei i-au dăruit acest nume știind că asta va ajunge pe viitor,am inceput sa o urasc acum 3 ani de zile la fel facănd și ea.

Ea de când este aici se crede o mare șefa,doar pentru că ai ei sunt Directorii acestei tabere.
Era obișnuită să câștige mereu la orice sport și să râdă de ceilalți până când m-am saturat și am câștigat la volei împotriva ei,fierbea de nervi și de atunci a pornit marea rivalitate.

Oricând vroiam să mă apropii de un băiat ea observa și se urca peste el sarutandu-l și....va dați și voi seama ce urma.

Dar anul asta nu o voi lăsa deloc,m-am saturat sa o las sa câștige doar pentru a ii face pe plac. Nu mai sunt aceași fetița de acum 1 an.

După ce m-am spălat doar pe corp, deoarece parul îl spălăm degeaba pentru că imediat avem două ore de surf și degeaba îl spăl acum daca mai târziu se va uda in apa.

Mi-am luat costumul meu de baie roșu ,,Foarte Sexy"așa spunea Maria, format din doua piese: un sutien cu bretele care lasă la vedere destul mult sânii mei cam mari,iar a doua piesa fiind o pereche de ,,chiloți" cu talie înaltă până la buric cu niste modele la fel de sexy,îi voi înnebuni pe băieți.

Peste am luat o pereche de blugi negri scurți un tricou alb scris cu negru ,,Nobody can break my heart" peste tricou am luat o geaca de blugi albastra.
Dimineață fiind destul de răcoare,iar parul mi l-am prins într-un coc,deoarece eu nu prea îl las pe afara,cei care m-au văzut cu parul desprins au fost doar frații mei,Mama și Maria deoarece eu noaptea dorm cu el desfăcut, toți dintre ei mi-au spus să îl mai las desprins deoarece este superb.
Încearcă să le spui tu lor ce greu este sa tii după tine un par lung până aproape de fund,gros și foarte greu la 40°. Acum o săptămână m-am vopsit din nou in castaniu închis fiind și culoarea mea naturala,până acum l-am avut blond,dar tot naturalul meu este superb. La soare este un castaniu deschis,iar la umbra este negru cenușiu,ochii mei fiind de un albastru oceanic,talia mea este subțire,iar despre ea pot spune că sunt foarte dotata. In fine să lăsăm asta.

Tabăra De Vară (HARRY STYLES)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum