04

255 17 62
                                    

Matt'in Gözünden;

Tord aynalarımı kırdığı için hala minicik ufacık küçücük kızgın olsamda dönüşünü kutlamak istedim ve sinemaya gittik. Ben ve Edd yan yana oturuyorduk. Bir an korkup Edd'e sarıldım -w- Edd'in yüzüne baktığımda kızardığını gördüm. Solumda Tomi oturuyordu ve beni hafifçe Edd'e doğru itti. Edd'le çok yakınlaşmıştık ve ben yüzümün kıpkırmızı olduğunu hissedebiliyordum. Edd'in yüzüde aynı şekilde kıpkırmızıydı. Edd bir anlığına yaklaştı sonra hemen kendini geri çekip özür diledi. Ben n'olduğunu tam olarak anlamadım ama yinede "Önemli değil." dedim ve başımı omzuna yasladım.

Edd'in Gözünden;

Matt başını omzuma yasladığında çok utandım. Zaten iki saniye önce bir salaklık edip onu öpmeye kalkıştım. Şimdide bu. Her neyse hiç hareket etmedim. 15 dakika sonra tekrar bakayım dedim ve Matt çoktan uykuya dalmıştı bile. Çok şirin uyuyordu. Biraz sesli düşünmüştüm ve Tom bunu fark etti. Tip tip baktı bize. Ne bok yiyeceğini anlamıştım. Fotoğrafımızı çekecekti. "Aklından bile geçirme." dedim.

Tom'un Gözünden;

Tam telefonumu çıkaracaktım ki telefonun cebimde değil, Tord'da olduğunu gördüm. Biraz endişelendim çünkü galerimde Tord'un bir sürü fotoğrafı vardı. Tord'un galerime girmiş ve fotoğrafları çoktan görmüş olduğunu gördüm ve aşırı utandım. Telefonumu geri istedim fakat isterken biraz kekelediğim için ve yüzüm kızardığı için utandığım çok net belli oluyordu.

Tord'un Gözünden;

Fotoğrafları görünce biraz kızardım. O kadar çok fotoğraf vardı ki. Tom telefonunu geri istedi. Yüzü kızarmıştı ve kekeliyordu. Utandığı çok belliydi. Fotoğraflarımın neden onda olduğunu sorduğumda ise benden hoşlandığını, ben yokken beni görmediği için üzüldüğünü ve o fotoğraflarla yetindiğini söyledi. Bu dediği beni çok üzmüştü. Bende ondan hoşlanıyordum ve dün gece bunu ağzımdan kaçırmıştım. Ne yapacağımı bilemedim. "Bende senden hoşlanıyorum." diyip salak gibi onu öptüm...

Tom'un gözünden;

Gece bende onu öptüm. Evet ama utandım mı?Elbette utandım. Tord utandığımı fark edip "Klasik aptal Tom." dedi. Bende "Aptal olan sensin." dedim ve yakasından tutup Tord'u öptüm.




































Abi vıcık vıcık ettim hikayeyi taslağı böyle değildi KDŞSJQİÖQĞDLSĞSŞAİMSAŞ

Bu arada bu zamanlar fazla meşgulüm yeni bölüm biraz geç gelebilir qwq

Herşey Bir Özürle BaşladıWhere stories live. Discover now