Bölüm 20

989 60 12
                                    


Bölüm 20 Sana hiçbir zaman gülümseyememek tek pişmanlığım buydu MEW SUPPASİT

▓▓▓▓▓▓

"Sonunda ortaya çıkacak cesareti bulmuşsun. "

Gulf karşısındaki manzarayı umursamamaya çalışarak biraz ilerlediğinde  titreyen ellerini hızlıca cebine yerleştirmişti. 

"Sen yaşadığını biliyor muydun? "

Mew , Gulfun umursamaz tavrına sinirlenerek kolunu tutup kendine çevirdiğinde gördüğü yüz ifadesi tıslamasına neden olmuştu. 

"Kurduğu paralı katiller birliği Kuzey Taylan da beni öldürmeye çalıştığında  öğrendim ama görüyorum ki iki aşık sonunda bir araya gelmişsiniz. Ee, ne yapacaksınız, birlik olup beni öldürecek misiniz Prens Suppasit  yada Falcon"


Gulf  hırsla kolunu çektiğinde Mew  son 24 saattir gördüklerini, duyduklarını hazmedecek kadar güçlü olmadığını fark etmişti. 

"Saçmalama, sana ne olursa olsun bir şey yapmam. "Diye kesin konuşsa da Tul adına emin olamıyordu. 

Tanrı aşkına kendi adına bile emin konuşması saçmalıktı. Ne yapması gerektiğini bilmez haldeydi. 


"Bırak kolumu o halde ve onu buradan götür. Burası benim de bulunup söz hakkımın olduğu bir yer, onu burada görmek istemiyorum yoksa o beni öldürmeden ben burada onu öldürürüm. "Diye Mew yakasından çekip kulağına fısıldadığında aslında Prensin saraydan çıkarken onu buraya getirmek aklının ucunda bile yoktu. 

"Burası onunda evi ve  ben eski bir  arkadaşı olarak gelebilirim. "

Tul umursamazca ikisini birbirinden ayırıp kendi eviymiş gibi elini kolunu sallayarak mutfağa girdiğinde Gulf  buna daha da sinirlenmişti.

"Mild Alexi  götür buradan! "Diyerek dişleri arasından tıslayarak üzerindeki  kabanı koltuğa attığında Mewin bakışları belindeki silaha  takılmıştı. 

"Sana hemen götür dedim! "Diye öfkeli bakışları  Milde ulaştığında asker hızla küçük çocuğu bahçeden almış evden çıkarmıştı.

Bu yaptığı en büyük hata da olsa, emirlere uymazsa Gulfun onu Kuzey 'e süreceğine emindi. Ama içindeki huzursuzluk yüzünden sadece kapının önünde durmuş daha ileriye gidememişti. 



💥💥💥

"O silahla ne yapmayı düşünüyorsun? "Mew gömlek kollarını katlayarak mutfağa ilerleyen adamın önüne geçtiğinde Gulfun  korkunç, sert bakışlarıyla bir an bocalamıştı. 

"Çekil önümden! "

"Saçma bir şey yapacaksın gibi hissediyorum. "

"Çekil önümden Güneyli, oradaki tehdidi yok etmem için çekil önümden. "Diyerek Mewin onu tutmak içim uzanan kolunu tek hamlede çevirip sırtına sabitlediğinde bileğinin acısıyla dişlerini sıkan adamın kulağına eğilmişti. 

"Zaten ölü olması gereken birinin, ailemi dağıtmasına izin vermeyeceğim. "Diyerek Mewi salona doğru sertçe itip mutfağa girdiğinde kapıyı arkasından kilitlemişti. 




"İşte şimdi yarım kalmış hesabımızı görebiliriz."diyerek dudakları yukarı kıvrıldığında Tul  karşısında umursamazca bardağındaki suyu yudumlamıştı. 

"Emin ol bende buraya bunun için geldim. Benim olana ben yokken el uzatmaya çalışmanı umursamıyorum Kuzeyli, seninle ilgili başka planları olan biriyle çalışıyorum. Seni  acı çektikten sonra ölü istediği için işini daha sonra bitirmeyi istiyordum ama Mewi tekrar görünce ilk kez sahiplenme duygusunu hissettiğin adamı ellerinden almak istedim. Ama maalesef bu planımda suya düştü. Yapacak bir şey yok, birimiz şimdi buradan ölü çıkacak."diye bardağı indirip önündeki  adama kendi silahını doğrultuğunda Gulf , bir an tereddüt etmişti. 

Love or War/MEWGULFWhere stories live. Discover now